Att vara i det positiva flödet

När ditt sinne är lätt, ditt hjärta är fyllt av kärlek och du har full tillit till dig själv och livet, befinner du dig i det positiva flödet. Du vet att allt som sker har en mening, ett högre syfte, även om du inte förstår det meddetsamma. Du lägger inte in någon skuld, besvikelse, sorg missnöje och ilska i det som händer. För du vet att då befinner du dig i ett negativt flöde och det vill du inte längre.

När du befinner dig i det positiva flödet så vet du att förlåtelse, ljus och kärlek är nycklarna till din befrielse från allt det som drar ner din energi och skapar obalans i din kropp. Du vet att saker och ting som inte fortlöper på det sättet som du önskat, har en positiv mening och att det helt enkelt inte var bra för dig.

När du inte får det jobbet du önskat, träffat människor som sårat dig, vänner som vänder dig ryggen utan någon som helst orsak eller förklarning, resan inte blir av, förhållandet spricker, bilen går sönder, du eller någon nära dig blir sjuk osv. så vet du att allt detta har en mening även om du i den stunden inte förstår detta.

När jag riktar mina blickar mot det förgångna och håller mitt facit i händerna så förstår jag varför vissa saker inte har förverkligats i mitt liv. Jag förstår att vissa händelser och situationer har hjälpt mig och stärkt mig som människa, även om det har varit smärtsamt och sorgfyllt. Jag förstår också varför jag inte har fått de jobben jag sökt eftersom jag då inte hade haft möjlighet att få jobba med det som jag är ämnad att göra. Jag förstår att de människor som kommit in i min väg, under en kortare eller längre period, inte har haft kärleksfulla intentioner mot mig eller jag skulle lära mig att sätta gränser och säga nej, därför har livet helt enkelt också dragit dem undan. Jag förstår nu varför jag blev sjuk, för jag skulle lära mig att släppa alla de bördor som inte var mina.

Jag önskar att jag kunde lyfta dina blickar mot dig själv och få dig att inse hur mycket du är värd, hur mycket potential du besitter och framför allt att få dig att inse att du är unik och har mycket att tillföra denna värld. Jag önskar att du gav dig tid och möjlighet att vandra i det positiva flödet, om så för en kort stund, för att du ska förstå hur lätt det egentligen är.

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

2 kommentarer

  • Tackar från djupet av mitt hjärta Pia Bäcklund ❤

    Gilla

  • Känner igen mig, tack för din ärlighet och visdom. Livet är verkligen en gåva som man sällan kan uppskatta då man ”lär sig mest”. Jag känner mig oerhört tacksam när jag få deltar i andras liv och påverka människor till de positiva. Ödmjukhet växer när man ser andra att blomma och växa – det är så vackert. Många kramar till dig och må änglarna strö bomulstussar på din stig – så du må tassa igenom livet med bara små skråmar på tårna. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s