Krigaren ♥ ♥ ♥

Min inre krigareJag är evigt tacksam mot krigaren som tappert kämpat för mig under större delen av mitt liv. Du har verkligen inte haft det lätt och ditt hjärta har fått många törnar. Men efter varje hjärtlös handling har du rest dig starkare än någonsin. Du har lärt mig att bakom varje fördom, missunnsamhet, kränkning och ovänligt beteende, finns en djupt olycklig människa som själv har svårt för att hantera sitt eget liv. Du har lärt mig att bakom varje lögn, svekfullhet och övergivenhet finns en människa som tappat tilliten till sig själv och sin egen inre förmåga. Framförallt har Du lärt mig att människor som hellre stjälper än hjälper har tappat kontakten med sitt hjärta.

Du har sannerligen lärt mig vad tålamod och ödmjukhet verkligen innebär för annars hade jag inte kunnat förlåta dem som gjort mig illa. Utan Dig hade jag stängt mitt hjärta och låtit bitterheten sakta förgöra mig inifrån. Du är strålande vacker, stolt och kärleksfull och ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna din närvaro. Jag vill tacka dig från mitt innersta och säga att Jag älskar dig.

Vänligen DELA så att fler får möjlighet att ta del av mina inspirerande och informativa artiklar.

© Diana Sjöbeck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s