Mörkrets redskap gömmer sig alltid bakom en falsk fasad av ljus och kärlek

Mörkrets hantlagareFör mer än 25 år sedan ingick jag ett förhållande med ett känt medium i Helsingborg. Jag skriver om detta först nu eftersom det är rätt tidpunkt att dela med mig av denna erfarenhet. Hoppas att min erfarenhet kan hjälpa dig på traven om du skulle hamna i denna situation på din resa genom livet.

Från början kändes allting rätt och jag litade verkligen på denna människa och all den vägledning jag hade fått genom åren. När jag skilde mig och påbörjade min utbildning Högskolan sökte jag återigen lite vägledning. Vi fann varandra i vårt samtal och hade mycket gemensamt vi kunde förstå i varandras liv. Vi började träffas lite då och då och han började prata om att jag var kvinnan i hans liv som han hade väntat länge på. Han sa att guiderna var glada över att vi hade sammanstrålat och påpekade att jag var den kvinnan som fanns på en målning som hängde i hans vardagsrum. Det var ett medium som hade målat denna tavla till honom och som föreställde kvinnan som skulle bli hans partner. Något smickrad blev jag och tyckte nog att allting var lite för bra för att vara sant.

En tid fungerade allting så bra som det är möjligt även om jag stundtals kunde förnimma ett vemod och tyngd inom mig. Jag ignorerade dessa varningssignaler eftersom jag var övertygad om att det var gamla sår inom mig som behövde läkas och för att jag helt enkelt inte litade på mig själv och min inre förmåga. Men efter en tid började det konstiga beteendet och det ständiga resonemanget om att han alltid borde komma i första hand och att han skulle vara den viktigaste personen i alla avseenden. Allting han gjorde eller sa var en absolut sanning och skulle inte på något sätt ifrågasättas av människor som inte hade den kontakten med de andliga mästarna. Han började införa konstiga ritualer vid och efter sexuella akter som jag till en början inte riktigt förstod men det dröjde inte länge förrän de pusselbitarna började falla på plats och jag fick svar på vad det egentligen handlade om. När jag försökte kommunicera med mina guider och vägledare i form av automatisk skrift såg han alltid till att avbryta mig eller bagatellisera den formen av kommunikation. Enligt honom fanns det inte något som helst substantiellt värde i det som förmedlades via papper och penna.

Jag började känna mig alltmer kvävd och hämmad i min utveckling. Jag började dra mig undan och försökte undvika honom så mycket jag kunde. Rebellen inom mig började göra uppror och ifrågasätta alla dessa påståenden och handlingar. Hur ska jag någonsin kunna utvecklas som individ om jag ständigt måste leva i skuggan av honom? Svaret var att min plats var att stå bakom honom som stöd. Det är inte alla som är utvalda till att föra fram budskap till andra människor som kom från de andliga mästarna och högre utvecklade väsen. Givetvis köpte jag inte det konceptet och han exploderade i ett vansinne och tog tag i en stol som han krossade mot golvet. Jag packade ihop de få sakerna jag hade och gick därifrån och med en gång kunde jag känna hur ljuset och kärleken uppfyllde min kropp och själ igen.

Nu i retrospektiv har jag lärt mig att det är precis så här de mörka krafterna arbetar. De väljer en person med ett stort Ego eller mindervärdighetskomplex och manipulerar samt utnyttjar den människan till att kväva eller släcka ljuset i andra. Detta gör de av två orsaker; den första orsaken är att du kan vara en källa till deras föda och den andra är att du är ett hot mot deras existens. Mörkrets hantlangare ser inte vad de håller på med (för det mesta) eftersom de ständigt matas med falskt smicker och att alla andra är dumma, ovärdiga, okunniga och mörka. De köper hela konceptet om att endast de själva är ljusa, speciellt utvalda och fullkomligt perfekta på alla sätt och vis. De missbrukar sin makt och kunskap om dig genom att använda allt som de vet om dig emot dig genom förtal och smutskastning. De kan mycket väl vända sig till myndigheter och media för att skapa fler problem för dig. Allt detta gör de samtidigt som de gömmer sig bakom ord av ljus och kärlek. Det är stor skillnad på att vissa situationer uppstår av en anledning för att vi ska växa och utvecklas. Men när dessa typer av människor väljer att göra livet svårare för andra är någonting helt annat. De tar gärna på sig moralmanteln och tror sig stå över alla andra dödliga på denna jord genom att fälla domar och påpeka andras brister och fel.

Tror ni verkligen på att guider och vägledare, som arbetar och verkar genom kärleksenergin, bryr sig om jordisk moral och etik när de vet att det finns karmiska och universella lagar som alla får stå till svars för den dagen kommer? Tror ni verkligen att guider och vägledare, som arbetar och verkar genom kärleksenergin, skulle råda dig att t.ex. anmäla din bästa vän till någon myndighet för att han/hon har tjänat några extra hundralappar svart och som redan lever under existensminimum? Varför tror ni att Gestapofasoner är något som kärleksfulla guider och vägledare skulle vilja befatta sig med? Jag vet en sak med absolut säkerhet: det gör de inte, de vare sig dömer eller bestraffar oss för våra val i livet. De står vid vår sida och hjälper oss i alla våra processer. När vi växer och utvecklas, växer och utvecklas även de i sina uppgifter.

Det finns väldigt mycket som jag stör mig på eller tycker att det är oacceptabelt på denna jord. Det jag kan göra är att försöka sprida information som kan leda till att öka medvetenheten men aldrig ta på mig pöbelns mössa och sprida domar till höger och vänster om hur människor ska och inte bör leva sina egna liv. De få gånger jag skulle ingripa är att stoppa våld, i alla dess former, oavsett om det är djur eller människor det gäller. För att ondskan ska segra krävs det att de goda är passiva. Passivitet möjliggör mörkrets ödeläggelse i vår värld och vår tro om att ingenting någonsin kommer att bli bättre är ett redskap av maktlöshet som mörkret använder sig av väldigt ofta. Vi lever i en dualistisk värld och vi skapar genom den dualistiska energin hela vår tillvaro och allt liv på denna jord. Detta kan upphöra redan nu om ALLA tog in ljus och kärlek (det innebär egentligen att få tillgång till högre kunskap) i sitt hjärta och ALLA tog ansvar för sin egen energi. Men de flesta väljer att blunda och de flesta väljer att inte engagera sig. De har valt att vara passiva och med den inställningen kommer vi inte långt.

Mörkrets hantlangare kan komma i olika skepnader, var uppmärksam. Människor som tidigt exponerats för övergrepp och våld är extremt känsliga och mer sårbara än andra, enligt min mening. Rena och rensa er regelbundet. Ta in ljus och kärlek varje dag, använd tekniker som passar er. Uttryck varje känsla och tanke ni har inom er med respekt och förståelse. Undanträngda känslor och tankar blockerar ert flöde och gör er mer sårbara. Vi är alla Universums barn och har tillgång till den oändliga kärlekens källa. Det är våra egna val och handlingar som är avgörande för vår personliga utveckling och vilka vi vill vara i slutändan.

Ritualer bakom sexuella akter är till för att skapa band och krokar mellan dig och den energin som står bakom mörkrets redskap. Syftet är alltid att livnära sig på din energi och samtidigt ge dem makten över dig. De förstärker den telepatiska kommunikationen mellan er och kan på så sätt få reda på precis allt som du tänker, känner och vilka beslut du kommer att ta. För kvinnor kan det ta upp till ca ett år att bli befriade och renade från dessa energiövergrepp, för män ca 3 – 6 månader. Det viktigaste i denna process är att arbeta på förlåtelse och ta in stora mängder av kärlek och ljus. Skulle du behöva hjälp med att bli fri och renad från denna typ av övergrepp kan du alltid kontakta mig.

Önskar er ljus, kärlek och flöde

© Diana Sjöbeck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s