Våra älskade medhjälpare

Detta är sista inlägget för säsongen. Jag önskar er en underbar sommar med massor av sol och värme. Njut av varenda dag och ta väl hand om er.

Våra älskade medhjälpare

Våra älskade medhjälpare vill alltid hjälpa oss med det som vi har svårigheter med. De ger oss villkorslös kärlek, de ger oss budskap varje dag och de står vid vår sida oavsett var vi än befinner oss i livet och oavsett vilka beslut vi än tar. De dömer oss inte eller den väg vi valt för tillfället. För dem finns det en mening med allt som sker. För dem är problem, hinder och lidande en positiv kraft som många gånger kan leda oss till ett uppvaknande. De ser möjligheterna och lösningarna på det vi kämpar med just nu men oftast stänger vi öronen när vi bör lyssna som mest.

När vi ställer frågor till Universum vill vi för det mesta ha ett positivt svar men många av oss glömmer att det är vårt eget ansvar att jobba på att det ska förverkligas. Detta vill vi inte lyssna till eller ta till oss och då slår våra önskningar inte in. I de fallen är det enklare att klandra budbäraren istället för att titta på var vi själva har brustit i vår skaparkraft. Om svaret är nej vill vi inte heller lyssna och då klandrar vi också budbäraren och ringer eller går till andra medium tills svaret blir vad vi själva vill höra. Om Universum tar bort något ur vårt liv, kan vi för det mesta vara övertygade om att det inte är värt att hålla fast vid. Det finns en plan bakom allt som sker för att vi ska växa och utvecklas till den vi är ämnade att vara, OM VI HAR BETT OM DETTA. Det handlar för var och en att inse detta och inte hålla fast vid det som håller oss tillbaka. Vi skjuter upp vår egen avsikt, vår potential till att vara den vi ska vara. Vi kan inte be om en sak och sen tro att det måste se ut på ett speciellt sätt. Det är Egot som inte vill släppa kontrollen, det är Egots rädslor inför det okända som vill vara kvar i den invanda tryggheten.

Jag önskar att livet vore så enkelt att du bara kunde luta dig tillbaka och invänta det du vill ha som ex. bättre relationer, möta din själsfrände, få bättre jobb, pengar, personligt växande osv. Men så enkelt är det inte och ibland måste du arbeta dig igenom flera steg innan saker och ting börjar falla på plats. Vill du ha förändringar i ditt liv måste du först veta vad det är som du vill förändra. Sen tar du ett beslut och slutligen arbetar du på att dessa förändringar ska manifesteras, med full fokus. Ju mer du visar att din intention är att jobba mot ett visst mål desto mer hjälp kommer du att få. Detta tror jag på och är något jag personligen står för.

Börjar vi lyssna till vårt inre och släpper taget om våra tankar, kommer vi att börja ta de stegen som vägleder oss i rätt riktning. Det kan handla om ett möte med en person som har viktiga nycklar eller budskap, en utbildning, en kontakt till någonting annat, se våra mönster speglas i andra, se ett samband med den delen inom oss som behöver kärlek, omtanke, läkning eller en förändring osv. Universum uppfyller alltid våra önskningar. Ibland går det fort och ibland tar det lite längre tid. Svaren kommer i olika skepnader och ibland på ett oväntat sätt. Men oavsett vad du än ber om är det ditt yttersta ansvar att se till att saker och ting blir gjorda. Vill du ha resultat får du arbeta på att skapa det. Vill du uppnå ditt mål eller förverkliga din dröm får du arbeta på att det blir så också.

Önskar dig ljus, kärlek och flöde

© Diana Sjöbeck

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s