Mina kära vänner

Din egen magkänslaDet är nu mycket tunga energier över oss men vi får inte glömma bort att vi har varandra. Genom varandra kan vi få stöd och hjälp att hålla dessa energier på avstånd och att inte tillåta att vårt inre ljus tappar sitt klara sken. För er som förstår vad jag pratar om är det viktigt att ni inte tappar tron till er själva och att ert starkaste vapen är kärleken till er själva och omgivningen. Prata med varandra genom ert hjärta, skratta och fyll ert liv med glädje, detta hjälper er ofantligt mycket. För er som vill kämpa ensamma och i tystnad kan det vara stor hjälp för er att meditera och dra ner kärlek och ljus som omsluter er och alla era kroppar. Gå inte in i lögnerna, tro inte på det som sägs. Ifrågasätt allt som inte är kärleksfullt, allt som orsakar tyngd, trötthet och tvivel inom er. Om ni har behov av att dra er undan för att hämta kraft och ny styrka ska ni lita till er inre röst. Våra kära medhjälpare är med oss, de förstår vad som pågår och vill ni ha deras hjälp ska ni endast be dem om hjälp och de kommer genast att finnas vid er sida.

Ljus, kärlek och flöde önskar jag er alla ❤ ❤ ❤

© Diana Sjöbeck

3 kommentarer

  • Jo det är tunga energier i luften och de andliga attacerna har även ökat markant. Jag tog hjälp för deta, men tyvär så fan jag en person som värkligen inte var bra för mig och gjorde situationen mycket värre. Men jag brött kontakten med henne och nu mår jag mycket bätre. Men jag känner fortfarande av de dåliga energierna och kan bli mycket negativ utan att igentligen veta varför… Men tack för att du delar med dig av dina tankar och känslor och att man får hörra att det man känner själv inte bara är påhitat. Du har en mycket bra och intressant blogg. Fortkätt med det bra jobbet 🙂

    Gilla

  • tack Diana. tänkte höra om du ska starta upp någon cirkel i höst? jag är intr av att vara med om det är ok. önskar dig en fin dag kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s