Min väg är min egen, gå sidan om mig om du vill

Min väg är min egenSitter här på min balkong och njuter av dagen. Många tankar tar form som känslan inom mig förmedla. Denna inre känsla och inspiration som vill kunna få möjlighet att berika världen, med lite av varje, från min andliga resa och erfarenheter men det är inte alltid välkommet. Med hjälp av den oändliga kärlekens energi, får jag nu healing, styrka och kärlek, något som är tillgängligt för oss alla. Inspirationskällan har många budskap kvar att ge er alla, som vill ta emot den. Inget tvång, inga måsten och med inga absoluta sanningar, precis som förr.

I mitt hjärta hoppas jag på att en del människor vaknar och inser att det yttersta ansvaret för deras egna personliga lycka ligger hos dem själva. Det är inte min rättighet eller ansvar att göra en annan person lycklig. Vi har alla med all säkerhet konfronterats med ”besatta” människor som är uppfyllda av hatfull energi och som de aktivt använder för att förgöra ljuset i andra. Jag har stor tillit till de Universella lagarna och därför fortsätter jag min resa med stolthet och kärlek i hjärtat. Allt ont som skickas ut kommer att slå tillbaka, förr eller senare.

Ibland skriver jag om ganska mörka saker och endast för att informera om vad som pågår och vilka de olika krafterna är. Men faktum är att jag personligen inte alltid tycker det är trevligt eller roligt att skriva om dessa saker. Men vill mina medhjälpare att någon information ska ut till er så får jag böja min vilja för dem. De har valt mig av en anledning till detta arbete och inte tvärtom. För dem är inga erfarenheter eller kunskap goda eller onda. Det är endast vi som tolkar det till något positivt eller negativt. Kunskap är makt och är också en energi som kan användas till både gott och ont, beroende på vem som använder kunskapen och i vilket syfte. Medhjälparna gör det av kärlek för att hjälpa oss att bli medvetna om de olika krafterna och lära oss hur vi kan skydda oss från att bli angripna. De gör det för att vi ska kunna läka våra sår på alla plan för att bli hela. Syftet är gott och kärleksfullt och ingenting annat. Men den finaste intentionen kan förvrängas till någonting fult och äckligt av icke kärleksfulla individer.

Men avundsjuka och illasinnade människor har fått för sig att jag på något sätt tvingar er att anlita mina kunskaper och framtida tjänster bara för att jag skriver om dessa saker. Jag styr inte vem som vill ha min hjälp eller inte, jag är bara en i mängden. Jag är inte världskänd eller framgångsrik. Har alltid hjälpt människor i den mån jag kunnat och ibland även kostnadsfritt även när jag hade eget företag. I dag är jag anställd och älskar mitt jobb men drömmen om att återigen starta eget är starkt. Det är något som jag i dagsläget försöker att sakta bygga upp igen, på min egen fritid, liksom tusentals andra människor i detta land.

För er som missat denna information så är mitt namn Diana och jag är ljusarbetare. Jag är ingens guru, mästare, häxa eller översteprästinna. Det är titlar som inte betyder någonting för mig och som jag aldrig någonsin kommer att ta till mig. Alla artiklar jag skriver om är baserade på mina egna livserfarenheter och kunskap utifrån min personliga andliga utveckling. Jag öppnar ögonen och ser att det finns en hel del obalanser på vår planet. Detta har jag försökt att förklara, utifrån det andliga perspektivet, varför detta sker och på vilket sätt vi kan stoppa det. Nu är det så att det finns ett fåtal människor som mår dåligt över att denna information kommer fram och jag kan inget annat att göra än att beklaga detta. Måhända har jag uttryckt mig oklart ibland, gett sken av att vara något som jag inte är, men jag kan faktiskt inte ta ansvar för hur människor tolkar eller misstolkar det jag skriver.

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s