Karma

Vad är det med människor i dag som använder ordet Karma som ursäkt att fördöma eller önska en annan människa ont? Ärligt talat, vem ger er rätten att göra denna bedömning? Ni ser inte helheten av en människas liv, alla dess handlingar, tankar och känslor. Ingen av oss är på något sätt felfri, perfekt eller utan någon form av skuld, annars hade vi inte varit här. Det vi kan göra är att lägga fokus på våra egna liv och hur vi lever det. Om någonting inte är bra, orättvist, fel är det upp till oss alla att kräva förändringar. Det är upp till oss att sätta gränser mot förövande energi, inte sitta och önska dessa människor någon dålig Karma. Det ni önskar andra, slår tillbaka mot er själva och det är på tiden ni förstår detta.

Ja, det finns människor som gör fruktansvärda saker av olika anledningar men vi har inte tid att vänta på att dessa personer ska återfödas vid någon snar framtid för att lära sig något som de ändå inte minns. Vår Jord, människor, djur och natur behöver hjälp NU och det är upp till oss att förändra och skapa en bättre framtid åt oss alla. Det är märkligt hur alla är rädda för att säga något konstruktivt, ge en ärlig bedömning av någonting som är bristfälligt eller kräva förändringar när någonting är helt fel men kan i samma stund önska någon person dålig Karma.

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s