Att kunna förlåta sig själv och andra

Att kunna förlåta sig själv och andraKänslan av att förlåta är lika stort och viktigt som kärleken själv. Förlåtelse läker på djupet, förlåtelsen helar själen och öppnar upp hjärtat.

Förlåtelse för mig är inte bara ett vackert ord utan mening, för mig är förlåtelse en energi som kommer från kärleken och ödmjukheten. Det är en känsla som är upplyftande och full av insikter. Jag kan se själen bakom den fysiska kroppen som strålar av glädje, ljus och kärlek och som inte vill någonting annat än att bli fri. Fri från begränsningar, ofullkomlighet och obearbetade känslor av sorg, smärta och besvikelser.

Jag kan se påtvingade mönster, beteenden och karmiska situationer som håller själen tillbaka för att kunna leva sin fulla potential. Alla är vi varelser av ljus som strävar efter att förenas med varandra i en sång av den djupaste kärlek som kommer från det högsta ljusets ursprung. Jag vill se hjärtat öppnas upp och ta emot all den förlåtande energin som kan hela mig så att jag kan leva livet fullt ut och se människorna för deras rätta jag.

Förlåtelse för mig är en av dem viktigaste uppgifterna jag har i mitt liv, för att jag ska kunna kalla mig en kärleksfull och ödmjuk medmänniska. För att kunna sprida mitt ljus och hjälpa andra så måste jag förlåta mig själv och andra för all den smärta, sorg och besvikelse som jag upplevt och som jag orsakat i andra under min livstid.

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

2 kommentarer

  • Jag har känt detsamma efter att ha hatat så har jag till slut förlåtit både mig själv och andra. Men det kan inte sägas att det har varit lätt att komma till denna insikt. Jag håller med dig i allt som du har skrivit.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s