Jag är min egen skapare

Inte ens i mina vildaste fantasier skulle jag någonsin vilja använda mig av kunskap eller verktyg från människor som behandlat mig illa. Samma sak gäller också människor som på fullaste allvar tror sig ha monopol på andlighet och kontakten till Universums olika källor. Jag mår bokstavligen illa av självutnämnda andliga personer som inte kan se igenom sitt ego och som ständigt pekar finger åt alla andra samt aldrig ser sin del i problem eller konflikter som uppstår. För dem som arbetat med personlig självutveckling, vilket jag gjort under större delen av mitt liv, och till och med utarbetat ett eget projekt (Kurs i Personlig Självkännedom och som finns här på bloggen) på uppdrag av AUC året 2007 (som tyvärr aldrig blev av på grund av ekonomiska nedskärningar), är ett tydligt tecken på att jag har en egen hjärna att tänka med och har en ganska klar och tydlig kommunikation med mina andliga läromästare. Mina artiklar och behandlingsmetod har hjälpt otaliga människor, vilket gör mig oerhört lycklig. Healing är en gåva jag alltid haft även om jag i början inte trodde på det själv. I över 25 år har jag använt mig av Healingkraften som under åren växt, utvecklats och raffinerats till den behandlingsmetod den är i dag. Visst har jag gått en healingkurs (som jag avbröt) och en kortare kurs som handlade om att läka sitt inre barn men det är inga metoder jag någonsin har använt på någon eftersom informationen och personerna inte gick i linje med min personliga övertygelse. Att jag alltid varit medial är inget jag egentligen tänkte på förrän en person sa det till mig vid ett kurstillfälle. Han rekommenderade att jag kunde börja arbeta mer med min mediala gåva, vilket jag inte hade någon tanke på själv. Det är jag tacksam för men har under hela mitt liv även använt den gåvan i olika sammanhang. Vad jag istället har kallat den är intuition eller den inre rösten. Inget nytt under solen, jag är långt ifrån unik på den punkten.

Jag har kanaliserat budskap i över 30 år och skrivit egna artiklar i 20 år vilket också tyder på att jag är kapabel att tänka egna tankar och säga det mina läromästare vill förmedla. Jag har gått flera utbildningar inom Klassisk Feng Shui i sammanlagt 5 år hos olika mästare för att få en så bred vetskap som möjligt. Jag gör ingenting halvdant, för mig är rätt och bred kunskap väldig viktig del i min personliga utveckling och mitt arbetssätt. Jag har min egen sanning som jag följer och tvingar ingen att tro på det jag gör. Att förlöjliga mig som person, mina åsikter, mitt arbete och det jag står för berättar mer om er än om mig. Projiceringar är det främsta vapnet ni använder och tror på fullaste allvar att den beskrivningen ni ger mig stämmer. Ni förminskar andra människors värde och den inre potentialen som alla har. Det jag försöker lyfta fram i andra människor raserar ni genom att höja er själva till skyarna, väldigt andligt måste jag säga. När ni också beskyller mig för ”stöld” genom direkta uppkopplingar är något som får mig att undra: Hur går det till egentligen och om ni har denna kunskap är kanske något ni själva använder på andra? Jag har kontakten till mångfalden av Universum och det är därifrån jag hämtar min inspiration och kunskap och har ALLTID GJORT. Att det överhuvudtaget finns människor som tror att ingen annan än ni själva är kapabla till detta är för mig helt obegripligt. Det finns bara ett ord som förklarar denna inställning och det är avundsjuka. Det är också möjligt att jag missförstått det hela. Det kanske finns monopol och patent på andlig kunskap och kontakt till de olika källorna? Hoppas att någon vänlig själ i så fall vill förklara detta för mig på ett begripligt och enkelt sätt, få mig att inse att jag har fel och då får jag i så fall be om ursäkt.

Personer som skadar, sårar, förlöjligar, manipulerar, anklagar mig för det ena och det andra är personer jag tar avstånd ifrån helt och hållet. Ingenting som ni sagt eller gjort kommer jag någonsin att tro på och ännu mindre använda mig av era sanningar. När dessa situationer uppstår kapar jag alla band, gör mig av med allt kursmaterial, tar bort alla initieringar, använder aldrig något av det ni lärt ut på mig själv eller någon annan. Hur skulle jag kunna använda någonting från personer som gjort mig illa, som förnedrat mig eller spridit osanningar om mig? För mig är det lika absurt som att tvingas gifta mig med den som våldtagit mig. Hoppas att detta går in i skallen på er som fortfarande tror att jag använder mig av era s.k. verktyg. Nästa gång ni har kurser var då vänliga och informera era kursdeltagare att de aldrig någonsin får använda det de lärt sig och att de absolut inte får lov att arbeta med liknande behandlingar som era, även om de var före er i många avseenden. Jorden är full av fantastiska människor som arbetar i kärleksfull anda och som inte på något sätt vill förgöra sina konkurrenter med hot, kränkningar och fabricerade lögner om att andra medium och kunder är missnöjda med det arbete jag utför eller utfört. Har varit i kontakt med personer som avvisar dessa påståenden helt och hållet och som till och med erbjudit sig att skicka mig ljus och kärlek för att orka med denna smutskastning. Alla mina kunder är väl informerade om att jag ALDRIG sagt att jag kan hjälpa alla men att jag alltid gör mitt yttersta för att kunna hjälpa dem. Denna information har synts klart och tydligt på min blogg i många år. Men det har funnits ett fåtal människor som inte insett att ansvaret till bättre hälsa, på alla plan, alltid måste komma ifrån dem själva.

Men fortsätt snoka under fejkade konton, skicka meddelanden från ip adresser kopplade till Paris och tjotahejti, flitigt besöka och sönderanalysera min blogg samt ringa till min arbetsplats med hemliga telefonnummer och dylikt. Varför frågar ni om jag tänker på er varje gång ni ringer? Har ni så pass dålig självkontroll över er egna tankar att ni även på den punkten måste lägga över det ansvaret och skulden på mig. Om majoriteten av människor började titta mer inåt än på alla andra skulle denna värld kunna läkas på en vecka. Men tyvärr så är det inre mörkret betydligt starkare än medkänslan, självinsikten och kärleken. Jag släpper taget och går vidare med mitt liv och hittar inte på en massa smörja för att smutskasta er. Det lyckas ni göra på egen hand tillräckligt mycket och sen projicera det bajset på mig. Jobba och lev bäst ni kan, rikta om fokus på vad ni på egen hand skapar mot er själva och omgivningen än att ständigt skylla alla era problem på andra. Glöm bort mig helt och hållet, jag skänker er inte en tanke men givetvis blir jag påmind om vilka ni är när ni börjar höra av er till mig igen… igen och igen… och igen…

© Diana Sjöbeck

2 kommentarer

  • Tacksam att du finns och ännu mer tacksam för allt du lärt mig om mig själv bara genom att läsa din blogg. Jag har en helt annan omgivning (kärleksfulla människor) istället för avundsjuka men tyvärr så kommer dom allt för ofta tillbaka (tröttsamt ) men tack vare dig så har jag fått självinsikt så jag kan förändra mitt liv till det bättre. Jag har mycket att lära men du gav mig verktygen och jag förmedlar det du lärt mig till min omgivning och hoppas på mer kärlek på jorden ❤️. Jag är dig evigt tacksam för allt du gjort och lärt mig! TACK! Kärlek och ljus till dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s