Hälsningar från Diana och Draksjälarna

Att ge av dig självUnder de senaste åren har vi fått mycket hjälp med att arbeta på att släppa taget om vår negativa självbild. Egot är tyvärr väldigt starkt förankrat i en del människor men jag hoppas att Den tar mindre plats i det nya året som kommer. Vi kanske har olika synsätt när det gäller vårt Ego men även det synsättet kan förändras med medvetna val och en innerlig önskan om en förändring. Egot försöker ständigt få oss att tro att den är en återspegling av vårt inre såsom våra tankar, känslor, åsikter, handlingar och val. Men i själva verket styrs Egot av många självbedrägerier, mentala illusioner, vilket ger oss en skev bild av verkligheten och den vi tror vi är. Vi är själar i en tillfällig fysisk kropp med förmåga att tänka, känna och uppleva denna värld. Våra erfarenheter och bakgrund lägger en grund för hur vi tänker, känner och skapar vår framtid. Med andra ord är vi inte våra tankar eller känslor utan de är snarare en biprodukt av vårt liv och allting vi upplevt.

Hur Egots negativa sidor påverkar er dagligen

Ni kan inte hämta ny styrka och kraft samtidigt som ni omringar er med negativitet, både i den inre som i den yttre världen. Det ni tänker, säger och känner blir en del av er. Det är vad ni utstrålar, drar till er och skapar med. Negativa situationer blir en del av verkligheten. Ni har alla egna val och olika vägar att gå. Det är upp till var och en att bryta den negativa nedåtgående spiralen av rädslor som i sin tur ger näring åt fysisk förödelse och orättvisa. Det är synd om dem som lever sina liv i förnekelse, missunnsamhet och hämndlystnad. Men dessa handlingssätt har aldrig varit lösningen på imaginära fiender eftersom hämnd är som ett tveeggat svärd och kan slå tillbaka med dubbel styrka. De flesta av er vet mycket väl att det är enkelt att döma, förtala, mobba eller hata någon som i grund och botten är en del av er och kanske till och med endast speglar de sidor ni själva bär på. Det är svårt att älska människor som står för allt som ni själva tagit avstånd ifrån. Ett steg i rätt riktning är; bli medvetna om vilka ni är, innerst inne. Låt det sanna inre ljuset av kärlek spridas till världen. Medvetenhet öppnar nya dörrar som leder till obegränsade utvecklingsmöjligheter och personliga insikter.

Som de flesta av er känner till, finns det andra dimensioner och existensplan, uppbyggda av ljus och kärlek. För att komma i kontakt med dessa krävs en förändring av era attityder. När den inre förändringen börjar från en kärleksfull grund kommer den att så småningom manifesteras i det yttre, ert eget energifält kommer att vibrera på en annan frekvens. Lyssna till ert eget hjärta och vägledningen som kommer från era egna medhjälpare. I en ofullkomlig värld kan det tyckas lång väg att vandra men allting är möjligt. Universums ofantliga kärlek är gränslöst och utesluter ingen som öppnar sitt hjärta. Öppna er och ta emot den villkorslösa kärleken, älska och ge av er själva utan påkopplade måsten och krav.

Draksjälarna

Vi ska nu gå in i det nya året med ny energi. Vi ska manifestera utifrån vårt hjärtas sanning och verka utifrån en ärlig energi. En liten brännceremoni för att lämna det gamla bakom sig är ett bra verktyg att använda. Önskar er ljus och kärlek genom livet.

© Diana Sjöbeck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s