Feedback efterlyses

Harmonisk världJag har under många år arbetat på att skapa en blogg som kan hjälpa mina medmänniskor. Försöker skriva så mycket jag kan på min fritid med hänsyn till behov, önskemål och det mitt eget hjärta vill förmedla. Nu vet jag att en hel del tycker artiklarna är användbara och många har haft stor nytta av informationen här. Skriv gärna några rader om på vilket sätt informationen här har hjälpt och stärkt dig. Finns det något du gärna skulle vilja läsa lite mer om? Varför är feedback viktigt? För att du ska känna dig motiverad och höja din kapacitet är du i behov av att ibland känna dig uppskattad. Du vill kunna se meningen med det du gör för att kunna fortsätta utvecklas, förändras och växa. Feedback är den morot jag behöver av exakt samma anledning som du.
Skriv din feedback under (Diana –Spektral Healing™).

Många av er som fått kostnadsfri hjälp har lovat att skriva lite för att det ska bli ett utbyte av energier under (Diana – Spektral Healing™). Om detta utbyte uteblir fler gånger kommer jag att vara tvingad att lägga ner den tjänsten. Jag ger tillräckligt mycket redan som det är. Det är inte upp till Universum eller andra högre krafter att betala er skuld via någon annan. Som ni förstått har jag inga problem med att hjälpa människor i nöd och det minsta jag förväntar mig är att människor ska hålla sina löften.
Ömsesidigt utbyte är något som gynnar oss alla

Jag kan inte hållas ansvarig för vad andra gjort mot er

Var snälla respektera och förstå att jag inte kan hållas ansvarig för hur andra arbetat och hur mycket pengar ni betalat andra terapeuter. Jag tycker inte det är rättvist att lastas för problem orsakade av andra människor. Det är inte mitt fel att ni betalat tusentals kronor på tjänster hos andra (kända personer som en del påpekat) och sen förutsätter att jag ska arbeta gratis för att hjälpa er. På vilket sätt anser ni att det ansvaret faller på mina axlar? Ni kan inte kräva att få svar på något jag inte gjort eller sagt. Jag vägrar att gå in i den energin över hur andra arbetar eller vilka svar de givit er. Kontakta dem och lös problemen med dem, det är betydligt mer kärleksfullt. Jag är inte någon domare i andliga frågor eller över hur andra väljer att arbeta.

Tack på förhand

© Diana Sjöbeck

4 kommentarer

 • Hej Diana!

  Jag får och läser dina nyhetsbrev (för övrigt riktigt futtig term på vad du levererar!). Det slår alltid an på någon sträng och ibland går jag tillbaka och läser ett gammalt brev eftersom det plötsligt blivit mer aktuellt.

  Så när mailet om feedback kom, så läste jag det och tänkte att jag ville lämna ett bidrag. Jag ville skriva hur mycket jag uppskattar dina tankar och ord och så ville jag tipsa dig om att skriva något om rening och skydd då jag många gånger känner mig fullkomligt transparent (osynlig/icke värdefull) och som en radiostyrd bil där många i min direkta närhet har en egen kontroll som de kan leka med som de vill. Frustrerande minst sagt, då jag egentligen har många bestämda åsikter och vet vem jag är (någon form av empat bl.a., typiskt nog). Dock vägrar jag tvärt att sjunka till deras nivå och göda den negativa spiral som jag nästan går in i varje gång jag träffar dem, genom att gräla på dem och ryta ifrån.

  Jag hade inte möjlighet att skriva till dig direkt när jag läst ditt mail, utan fick skjuta på det. Dagarna gick och jag glömde helt bort dig.
  Döm om min tro på högre krafter när det plötsligt dök upp ett nyhetsbrev om rening och skydd – i samma mail!

  Du har lämnat mig djupt imponerad och än mer övertygad om att det finns en finurlig baktanke livet. Alla har vi ju sopor som vi måste gå ut med – och lämna ute!

  Så just nu har jag bara ett ”tack” att bidra med. Resten tog universum hand om!

  Gilla

  • Hej Karolin
   Tack för din feedback och är glad att artiklarna hjälper dig framåt i livet. Våra guider har mycket humor, något som de ständigt försöker lyfta fram inom oss. Glädjen är enormt skapande och det är något vi ofta glömmer bort i all vardagsstress och livets svackor. Lycka till med ditt inre arbete och skulle du behöva min hjälp, vet du var jag finns 😃❤️

   Gilla

 • Tack för senast!
  Ursäkta att jag dröjt med feedback.
  Jag uppskattar verkligen vårt samtal, Direkt efter samtalet kände jag djup sorg det gjorde ont i hjärtat och jag hulkade av smärta. Jag försöker komma i kontakt med den djupa sorgen jag började skriva som du rådde mig till. Två kvällar har jag även släppt fram den. Har gråtit många tårar. Idag gjorde det så ont att jag inte kunde sitta stilla Efteråt är jag mer fylld av lätthet och glädje.Fick en behandling av en massör som också sa att det var otroligt stramt, hårt alla muskler runt hjärtat. Genom varje tryck kändes så kraftig i och kring hjärtat.
  Jag vill tacka dig ödmjukast för att du tog dig tid att du gav mig hoppet om var min förändring kan börja. Jag har inte fått svar än men det kommer upp mycket.
  Tack för alla vackra texter du delar med dig av jag vill sätta in pengar för din självhjälpsbok när jag får lön.Dina texter hjälper mig att finna ljuset i mörkret se att jag inte är ensam. Att finna kärlek.
  Visst är det igång en process hos mig, jag är fortfarande vilse men jag låter allt komma som kommer.

  Tusen tack och jag återkommer när det är dags för astralkroppsreningen.

  Önskar dig vackra stunder.
  Johanna

  Gilla

  • Stort tack Johanna ❤
   Du vet var jag finns om du skulle behöva min hjälp. Det är smärtsamt att läka sitt inre och när det arbetet är färdigt kan du välkomna livet med helt nya förutsättningar. Släpp taget om allt som inte gynnar dig eller stärker dig. Du är den viktigaste personen i ditt liv.
   Kram och var rädd om dig 🙂 ❤ ❤ ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s