Avancerad Spektral Healing™ och Frekvensrensning

Efter en paus ifrån detta arbete känns det underbart att komma tillbaka med ny kraft och styrka. Med denna behandlingsmetod kan du komma långt när det gäller att läka dig själv, om du väljer det. Ju mer intensivt du arbetar med att släppa taget, följa de råd du får och arbetar med att få upp till ytan alla dina begränsande känslor och tankar, desto bättre resultat får du. I dina cellminnen lagras all kunskap och tidigare erfarenheter under hela din existens. När dessa cellminnen aktiveras får du tillgång till all den information som du behöver för att läka dig själv. Även om det som kommer upp till ytan är smärtsamt och jobbigt så upplever de flesta det som enormt befriande. Eftersom du själv kommer i kontakt med ditt eget inre blir det lättare för dig att bearbeta det som du behöver släppa taget om. De minnen, känslor och tankar du upplever, under dina behandlingstillfällen, blir därför också din egen sanning och inte min.

Spektral Healing™ är unik behandlingsmetod som arbetats fram av mig och mina andliga medhjälpare. Vi erbjuder hjälp till självläkning. Vi hjälper dig med att:

återställa din kraft

få tillgång till dina egna känslor och tankar

ta tillbaka dina själsfragment som uppstått vid traumatiska situationer i detta livet men också från tidigare liv

stänga vissa permanenta hål i aurafältet

tillfälligt bygga upp ett skydd omkring dig

rensa bort de energier som du inte längre behöver eller som inte är dina egna

du får hjälp med att se dina personliga beteenden och mönster som hindrar dig från att leva livet fullt ut

du blir medveten om vad som stoppar ditt flöde

chakrabalansering

dämpar stress och ångest

hjälpa dig i dina sorg- och smärtprocesser

rensar bort eteriska implantat och initieringar

öka livsenergin efter svår eller långvarig sjukdom

öka din kraft, styrka och energi

Vad kommer du att känna under och efter en Spektral Healing™

Du kommer garanterat att uppleva väldigt mycket kraft strömma igenom dig och även känna närvaron av andra energiväsen. Du kommer att uppleva en lätthet, glädje, avslappning, frysa väldigt mycket och kanske känna dig lite yr. Du kommer att komma i kontakt med din egen energi, tankar, känslor och minnen på ett nytt sätt än tidigare. I ca 1 vecka kommer du att känna av behandlingens effekt och komma i kontakt med allt det som du behöver få upp till ytan, släppa taget om eller få insikter i vad du behöver göra för att gå vidare i livet.

Spektral Healing™ består av meditation (frekvensrensning: där jag rensar bort det som inte tillhör dig) samtal, medial rådgivning (då vi också rensar under tiden vi pratar), healing samt verktyg till hur du på enkelt sätt kan beskydda dig och upprätthålla din egen energi. Varje behandlingstillfälle tar ca 2 timmar (samtalen inräknat). Jag hjälper dig att komma i kontakt med alla dina obalanser men DU själv måste göra det inre arbetet. Det innebär att du måste arbeta på att bryta dina invanda beteenden, mönster, dina tankar och känslor som du bär på som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Givetvis får du ringa och prata om du har behov för det eller om du har fastnat i din process. Du får räkna med max 2 till 3 behandlingstillfällen, allt beroende på problematiken.

Ett förtydligande: Jag hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre på ett djupare plan. Jag rensar bort det som inte är ditt så att du får tillgång till din egen energi, tankar och känslor. Jag kan inte ta bort din frivilliga Karma, förändra ditt beteende eller mönster som du bär på. Jag kan inte göra dig frisk men jag kan hjälpa dig genom att höja din livskraft så du får mer kraft att läka dig själv. Jag kan inte ta bort dina problem som du själv skapat men jag kan hjälpa dig att bli medveten om vilka förändringar du måste göra för att du ska gå vidare. Det är viktigt att du tar ett personligt ansvar för ditt eget välbefinnande på alla sätt och vis.

Jag har inga illusioner om att kunna hjälpa alla, det kan jag inte. Därför är det viktigt att du (efter en vecka) kontaktar mig ifall du är missnöjd med din behandling och talar om varför. Jag är inte intresserad av att få fullt betalt av en kund som inte blir hjälpt.

Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos eller använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig.

Pris: 2.000:- (Förskottsbetalning, denna behandling gör jag endast på distans)
Pris: 1.000:-/1 timme (Rensning enligt överenskommelse hemma hos mig)

Om någonting är oklart kan du kontakta mig under mina telefontider
Måndag – Torsdag kl. 12.00 – 14.30 Tel: 0708 – 654 504
Svarar inte på textmeddelanden!

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.