Draksjälarna

Mitt samarbete med Draksjälarna

Draksjälarna
Draksjälarna
Draksjälarna

En del har genom åren kontaktat mig och undrat varför jag ibland hänvisar till ”Draksjälarna”. För mig är det inte konstigare än dem som kallar sig änglar och har ett samarbete med änglalika varelser. Kanaliserade budskap har ju funnits i alla tider från olika källor. Det handlar helt enkelt om olika utomjordiska grupper som kommer från olika platser i Universum, som jag ser det.

Drakar är en uråldrig symbol för kunskap, styrka och feminin energi och finns beskrivna i många kulturer runtom i världen. Ordet Dragonis har sitt ursprung från det grekiska ordet Drakoni, som betyder ”den som ser”. Drakar förknippas därför med förmågan att se det som sker utöver det normala. För oss som har en genuin kontakt med dessa väsen handlar det samarbetet till stor del om en personlig resa till självinsikt. De utmanar oss att se de mörka aspekterna av oss själva för att vi bättre ska kunna förstå våra egna liv och öden. Vi sporras till att utforska vårt psyke och våra gömda förmågor och kunskap.

Drakar är ett högadligt släkte för sig och bör inte jämföras med reptilianer. Reptilianer har tappat kontakten till den Högsta Källan och släckt sitt inre ljus. De drivs endast av mörk negativ energi som går ut på maktbegär, girighet, förslavning och allt som egentligen bryter mot den Fria Viljan. Drakarna väljer själva vem de vill samarbeta med. Deras visdom är gränslös, deras kärlek är villkorslös. De förstår den Fria Viljan mycket väl och har stor respekt för individens resa till personlig upplysning.

För att vandra på de stjärnbeströdda stigarna sidan om Drakarna och ta del av livets mysterier, kräver som sagt en hel del inre arbete, innan detta utbyte blir möjligt. För att påbörja denna resa, krävs förmågan och viljan till att dyka djupt ner i sitt undermedvetna och möta alla rädslor och smärtsamma minnen som sedan länge är gömda. Denna resa är inte för vem som helst och den måste man göra ensam. De högadliga Drakarna är också godhjärtade, tålmodiga men också ganska stränga. De ser igenom fasaderna, manipulativ energi och allt som inte är i kontakt med kärleksljuset. Liksom de sanna mästarna ogillar de starkt att bli dyrkade. De äger stor visdom och kunskap inom många olika områden och vill inget annat än att vi människor ska komma i bättre kontakt med vårt Högre Jag, se vår egen gudomlighet och låsa upp vår sanna potential. Människor får tycka vad de vill om Drakar, hälften av det de tror är ändå inte sant. För mig är det en ära att vandra sidan om dessa fantastiska väsen och det är jag enormt stolt över.

© Diana Sjöbeck

%d bloggare gillar detta: