Lite om mig

När mitt inre är i balans och harmoni
Hör jag Universums sång i mitt hjärta
Jag känner kärleken strömma genom mig
Jag känner hur kraften vederkvicker min själ
I den stunden känner jag mitt ursprung
Jag vet att jag är en del av Evighetens flamma
Och i det ögonblicket vet jag att allt mitt lidande
endast är en bråkdel av Oändligheten
som är mitt sanna hem

Jag är en gammal själ som kommit hit för att bland annat utföra ett stort karmiskt ljusarbete. Detta arbete startade på allvar när jag fyllde 15 och sen dess har det rullat på. Efterhand som jag stärkts genom personlig självutveckling och självkännedom har också många av mina latenta förmågor öppnats upp och utvecklats vidare. Förmågan av att ”känna in” har jag haft sen jag var barn och likaså min healingkraft. Det tog många år innan jag visste vad dessa förmågor egentligen betydde.

Att rensa negativ energi från människor och platser är något som tillkommit lite senare i livet, mycket tack vare det karmiska arbetet jag kommit hit för att utföra. Jag har upplevt många fasor och orättvisor under min livstid. Allt som jag tagit mig igenom har stärkt mig och gett mig de insikter jag behöver för mitt Ljusarbete. Det jag i dag känner är tacksamhet och ödmjukhet inför livet. Jag ser att allt levande har ett syfte, en mening med sin existens, hur obetydligt det än må vara i andras ögon. Vi är alla Ett, en del av en helhet och det inkluderar allt på denna levande Jord.

All form av ondska, fysiska, psykiska och energimässiga övergrepp accepterar jag inte och kommer aldrig att ställa mig bakom. Jag har vigt mitt liv till att hjälpa människor bli av med all form av negativ mörk energi, oavsett form eller definition.

Mina guider och vägledare har avlöst varandra efterhand som jag vandrat på livets stigar och öppnat upp nya förmågor. De flesta läromästare har varit relativt stränga, men det är vad jag personligen behöver. Innerst inne är jag likadan själv, ogillar starkt oärlighet, utnyttjande och falskt smicker. Sanning är för mig väldigt viktigt och att följa mitt eget hjärta trots vad omgivningen än tycker och tänker. De lever sina liv hur de vill och jag lever mitt liv som jag vill. Är inte intresserad av att påtvinga någon annan min egen sanning och övertygelse, samma respekt vill jag ha tillbaka.

Att vara positiv i en värld fylld av så mycket negativ energi är ingen lätt uppgift, det är jag medveten om. Det är viktigt att veta vad som är mitt och vad som är andras. Denna uppgift blir svårare om man har empatiska förmågor, att känna av omgivningens energier, det som skickas ut i form av tankar och känslor (vilket bara är en form av energi). Därför av den anledningen behöver jag i perioder vara ensam för att ladda mig med positiv energi.

Jag spenderar mycket tid med att meditera och skriva. Det jag ibland saknar är den fysiska konversationen med människor som har ett genuint intresse för andligheten och djupare filosofiska frågor som jag kan ha ett ömsesidigt utbyte med. I dag är jag väldigt restriktiv med vem jag släpper nära inpå mig i mitt liv. Alltför många människor är egoistiska, tänker bara på sig själva och sina egna behov och det är en global sjukdom som har skapat de flesta problemen vi har här på Jorden.

Andlighet för mig är inte en modefluga, andligheten är en del av mig och mitt liv. Jag tror också på tydliga gränssättningar och konsekvenser, för utan konsekvenser är vi dömda att göra samma misstag om och om igen. Vänlighet för mig är inte ett tecken på svaghet. Det kostar absolut ingenting att vara vänlig, öppen och kärleksfull i alla möten med människor. Men självklart tar jag ett steg tillbaka om jag ser att det inte är ömsesidigt. Jag har inget behov av att umgås med människor som är egoistiska, negativa och inte har något gott att säga om någon. Jag kan förlåta allt men låter mig inte utnyttjas av någon. Jag föredrar min ensamhet framför att bli tömd på energi och slösa bort min tid på människor som inte har förmågan av att ”ge och få” i ett flöde.

© Diana Sjöbeck

%d bloggare gillar detta: