Behandlingar – 2021

Varmt välkomna alla vackra själar
Här finns information om vad jag har kunskap i och på vilket sätt jag kan hjälpa dig. Om någonting fortfarande är oklart eller du vill boka tid, är du välkommen att ringa mig under mina telefontider.

Jag hjälper endast dig som är genuint intresserad av att hjälpa dig själv. Jag kan inte hjälpa människor som inte vill ta sitt eget ansvar över sina egna liv eller alltid skyller alla sina olyckor på alla andra.

Det primära syftet, har varit och kommer alltid att vara, att hjälpa dig ta tillbaka kontrollen över ditt eget liv, för att du ska ha tillgång till din egen energi, för att du ska må bra, vara lycklig och leva i flödet.

Vill du lämna återbud måste du göra det senast 2 dagar innan avtalad tid. Innan du betalar är det givetvis viktigt att du först kontaktar mig så att vi kan avgöra om jag är rätt person till att hjälpa dig eller inte. Jag svarar inte om du har dolt nummer.

Alla behandlingar betalas i förskott
Swisha till 0708 – 654 504

TIDSBOKNINGAR
Måndag – torsdag kl. 12.00 – 14.30
Tel: 0708 – 654 504
Akuta tider finns att få om du har tillgång till Swish.
Tidsbokningar och eventuella frågor besvarar jag endast per telefon.

Mer information om behandlingarna hittar du längre ner på denna sida.

Behandlingar (Alla tjänster kan utföras på distans):

Mentorskap och Coachning för kvinnor
Pris: 500:-/1 timme

Rensning och balansering av dina chakran och aura
Pris: 800:-/1 timme och ett samtal inräknat

Spektral Healing™
Pris: 2.000:-

Karma läkning
Pris: 500:-/1 timme

Andlig vägledning (med fokus kring din personliga utveckling) Andlig vägledning och samtal för par
Pris: 500:-/1 timme
350:-/30 min

Andlig vägledning/(Healing) angående Mörka Negativa Energiformer
Pris: 600:-

Energirensningar för hem
Pris: 800:- Distansrensning av bostad

Föreläsningar om vad Feng Shui är samt om tillhörande symboler
Pris Föreläsning: 300:-/person (minst 10 personer)

Chi skådar läran – Konsten att skapa balans och harmoni i hemmet på distans
Pris 1.000:- för en konsultation

Välkommen att beställa någon av behandlingarna jag erbjuder.

Mentorskap och Coachning för kvinnor

Bär du på en tung ryggsäck och vet inte hur du ska släppa taget om den? Känner du dig vilse, vet inte vilken väg du ska gå när det gäller din karriär, relation eller hälsa? Bär du på mycket oro eller har ingen att ventilera dina tankar och känslor med? Behöver du stärka din självkänsla och ditt självförtroende? Lever du för din skull eller för att göra andra glada och lyckliga?

Alla människor har olika behov i livet vid en viss tidpunkt. Du kanske vill lyfta fram det som är i obalans inom dig för att lättare se vilka mönster och beteenden du bär på. Dessa pålagda präglingar som till stor del styrt ditt liv i fel riktning kan du frigöra dig från. Du kanske behöver någon som kan hjälpa dig en bit på vägen till en planerad framtid inom din karriär, relation eller hälsa. Jag kan hjälpa dig att få nya perspektiv på din situation. Det jag erbjuder handlar om mentorskap i personlig utveckling både i nuet men även för framtiden.

Coachning för kvinnor
Vill du som kvinna ta tillbaka din kraft? Vill du bli mer självständig, stark och stå upp för dig själv? Har du tröttnat på att ingå relationer med män som behandlar dig illa på olika sätt? Nu är tiden inne att du reser dig, tar tillbaka din kraft och låter ditt inre ljus stråla.

Boken till Personlig Självutveckling finns under fliken Handboken till självkännedom för dig som är intresserad av att börja arbeta med personlig självkännedom.

Rensning och balansering av dina chakran och aura

Chakra rensning handlar i huvudsak om att frigöra stagnerad och blockerad energi som finns i de olika chakran. Om det finns några hål i din aura kommer vi att reparera dem. Vi avlägsnar all form av negativ energi (entiteter, eteriska implantat etc.) som inte tillhör dig och som påverkar dig på ett negativt sätt. När rensningen är gjord kommer vi att balansera dina chakran och bygga upp ett tillfälligt beskydd som varar i ca en vecka. Därefter är det viktigt att du själv lär dig hur du jordar, centrerar och beskyddar dig.

Det är viktigt du själv tar ansvar över ditt eget liv, dina rädslor, och dina egna skuggor du bär på. Dessa s.k. negativa energier dras till dig av den anledningen och just därför är det viktigt att du arbetar på att frigöra och läka dina obalanser. En människa som bär på ett starkt kärleksljus blir inte påverkad av lägre energifrekvenser även om attackerna känns av. Det är väldigt viktigt att komma ihåg detta.

Avancerad Spektral Healing™ och Frekvensrensning

Med denna behandlingsmetod kan du komma långt när det gäller att läka dig själv, om du väljer det. Ju mer intensivt du arbetar med att släppa taget, följa de råd du får och arbetar med att få upp till ytan alla dina begränsande känslor och tankar, desto bättre resultat får du. I dina cellminnen lagras all kunskap och tidigare erfarenheter under hela din existens. När dessa cellminnen aktiveras får du tillgång till all den information som du behöver för att läka dig själv. Även om det som kommer upp till ytan är smärtsamt och jobbigt så upplever de flesta det som enormt befriande. Eftersom du själv kommer i kontakt med ditt eget inre blir det lättare för dig att bearbeta det som du behöver släppa taget om. De minnen, känslor och tankar du upplever, under dina behandlingstillfällen, blir därför också din egen sanning och inte min.

Spektral Healing™ är unik behandlingsmetod som arbetats fram av mig och mina andliga medhjälpare. Vi erbjuder hjälp till självläkning. Vi hjälper dig med att:

återställa din kraft

få tillgång till dina egna känslor och tankar

ta tillbaka dina själsfragment som uppstått vid traumatiska situationer i detta livet men också från tidigare liv

stänga vissa permanenta hål i aurafältet

tillfälligt bygga upp ett skydd omkring dig

rensa bort de energier som du inte längre behöver eller som inte är dina egna

du får hjälp med att se dina personliga beteenden och mönster som hindrar dig från att leva livet fullt ut

du blir medveten om vad som stoppar ditt flöde

chakrabalansering

dämpar stress och ångest

hjälpa dig i dina sorg- och smärtprocesser

rensar bort eteriska implantat och initieringar

öka livsenergin efter svår eller långvarig sjukdom

öka din kraft, styrka och energi

Vad kommer du att känna under och efter en Spektral Healing™

Du kommer garanterat att uppleva väldigt mycket kraft strömma igenom dig och även känna närvaron av andra energiväsen. Du kommer att uppleva en lätthet, glädje, avslappning, frysa väldigt mycket och kanske känna dig lite yr. Du kommer att komma i kontakt med din egen energi, tankar, känslor och minnen på ett nytt sätt än tidigare. I ca 1 vecka kommer du att känna av behandlingens effekt och komma i kontakt med allt det som du behöver få upp till ytan, släppa taget om eller få insikter i vad du behöver göra för att gå vidare i livet.

Spektral Healing™ består av meditation (frekvensrensning: där vi rensar bort det som inte tillhör dig) samtal, Andlig vägledning (då vi också rensar under tiden vi pratar), healing samt verktyg till hur du på enkelt sätt kan beskydda dig och upprätthålla din egen energi. Varje behandlingstillfälle tar ca 2 timmar (samtalen inräknat). Jag hjälper dig att komma i kontakt med alla dina obalanser men DU själv måste göra det inre arbetet. Det innebär att du måste arbeta på att bryta dina invanda beteenden, mönster, dina tankar och känslor som du bär på som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Givetvis får du ringa och prata om du har behov för det eller om du har fastnat i din process. Du får räkna med max 2 till 3 behandlingstillfällen, allt beroende på problematiken.

Ett förtydligande: Vi hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre på ett djupare plan. Vi rensar bort det som inte är ditt så att du får tillgång till din egen energi, tankar och känslor. Vi kan inte ta bort din frivilliga Karma, förändra ditt beteende eller mönster som du bär på. Vi kan inte göra dig frisk men vi kan hjälpa dig genom att höja din livskraft så du får mer kraft att läka dig själv. Vi kan inte ta bort dina problem som du själv skapat men vi kan hjälpa dig att bli medveten om vilka förändringar du måste göra för att du ska gå vidare. Det är viktigt att du tar ett personligt ansvar för ditt eget välbefinnande på alla sätt och vis.

Jag har inga illusioner om att kunna hjälpa alla, det kan jag inte. Därför är det viktigt att du (efter en vecka) kontaktar mig ifall du är missnöjd med din behandling och talar om varför. Jag är inte intresserad av att få fullt betalt av en kund som inte blir hjälpt.

Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos och använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig. 

Konsultation Karma läkning

Det är viktigt att förstå att det finns en ursprunglig plan till att du är här. Karma lagarna har under en väldigt lång tid missbrukats av destruktiva väsen. Det primära syftet med allt lidande är att den är källan till deras näring. All form av våld, missbruk, förtryck osv. är energi som de lever på. Hur många gånger ska du komma hit för att ”lära” dig någonting som din själ redan vet men du i denna fysiska form inte har något minne av? Hur många gånger ska du tvingas inkarnera till exakt samma förutsättningar som du redan haft många gånger innan?

Om du kommit till det stadiet i ditt liv, där du ifrågasätter Karma lagarna och dem som står bakom dessa, kan vi hjälpa dig att frigöra dig från denna destruktiva återfödelseprocess. Om du inte har kommit till den medvetenheten kan vi ärligt talat inte hjälpa dig. Syftet med detta erbjudande är inte att övertyga dig om det jag personligen känner till.

Konsultation: Först och främst är det essentiellt att du är medveten om vilka mönster och beteenden du har som påverkar ditt liv och flöde negativt. Du kanske redan vet vilka dessa är och då kan vi lättare hjälpa dig med att ge dig rätt verktyg. Om du inte vet vilka dem är kan vi få reda på det genom Andlig vägledning och samtal. Därefter kan du få tips på vad du på egen hand kan göra för att bryta dig fri från de energierna. Räkna med att denna process tar tid och takten bestämmer endast du själv. Alla programmeringar tar lång tid att bryta och ersätta med nya.

Detta arbete är under utveckling och jag kommer att uppdatera informationen efterhand som jag får nya verktyg att arbeta med. Arbetet kan fortskrida mycket snabbare om du kommer med konstruktiv feedback eller önskemål om vad du behöver hjälp med.

Andlig vägledning (per telefon eller privat sittning)

Jag besvarar specifika frågor och berättar allt som jag får till mig och undanhåller inget, när det gäller din personliga resa och utveckling. Har du kört fast i livet och vet varken ut eller in? Har du känslomässiga och mentala blockeringar, som påverkar ditt liv negativt? Min specialitet är att hjälpa dig se var du sitter fast i livet och vad du behöver göra för att bryta den negativa nedåtgående spiralen du befinner dig i. Finns det något jag inte förstått när det gäller min personliga utveckling? Har jag några blockeringar inom mig som hindrar mitt flöde i livet när det gäller ekonomi, hälsa, framgång, relationer osv.? Har du funderingar kring dina närmaste kan jag hjälpa dig att bättre förstå dem, deras behov och vad de bär på inombords.

Då tjänsten betalas i förskott och du är väldigt missnöjd med informationen du får avbryter jag vägledningen efter några minuter och du får dina pengar tillbaka. Däremot kan du inte efter en t.ex. vecka säga att du inte är nöjd och kräva dina pengar tillbaka.

Parsamtal med Andlig vägledning vänder sig främst till par som vill växa och utvecklas i sina relationer. Ni kanske vill lära er att kommunicera mer kärleksfullt och förstå varandra bättre. Det är fullt möjligt att expandera personligt även om man är i en relation. Har ni några funderingar kring detta erbjudande kan ni alltid höra av er.

Andlig vägledning/(Healing) angående Mörka Negativa Energiformer

Jag kan erbjuda dig vägledning i hur du på bästa sätt kan frigöra dig från dessa krafter. Under denna kategori finns det olika former av mörka negativa energiformer såsom: initieringar, healing, voodoo, svart magi, förbannelser, utomjordiska grupper och entiteter. Jag besvarar alla dina frågor och om det finns något jag inte kan svara på kommer jag att säga det till dig. Under samtalets gång kommer jag att få den information jag behöver för att hjälpa dig framåt och ge dig verktygen till att bli fri ifrån dessa negativa inflytanden. Om du vill kan vi (jag och mina andliga medhjälpare) också ge dig healing under samtalets gång för att du skall få mer klarhet i vad som påverkar dig och lyfta på en del av dina bördor. Detta är något du specifikt får tala om för mig, innan vi börjar konsultationen, då jag inte praktiserar detta förfarande automatiskt.

Energirensningar för hem

Jag gör hembesök (om du själv väljer det) endast om du bor i Malmö annars gör jag det på distans. Jag använder mina klockor, salvia och mediterar när jag rensar. På distans använder jag andra verktyg! Jag rensar dålig energi av olika slag som skapats av dig eller andra personer. Har du andar som orsakar dig problem kan jag skicka bort dem. Jag rensar givetvis inte bort något väsen, som finns omkring dig och som hjälper dig på olika sätt.

Föreläsningar om vad Feng Shui är samt om tillhörande symboler

Feng Shui ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har skolat mig i den klassiska läran under ca 5 år. 2005 publicerades min första bok ”Vanliga och ovanliga Feng Shui symboler”. Har under många år föreläst på olika orter runt om i Skåne om Vad Feng Shui är och hur de olika symbolerna ska användas. Jag förklarar lite kortfattat om de olika skolorna, de kinesiska symbolerna som används inom Feng Shui samt vad du bör tänka på för att få ett bra Chi flöde i ditt hem.

Hur ökar du ekonomin och välståndet? Hur kan du förbättra ditt kärleksliv? Vem är barnens beskyddare eller vad betyder en drake? Hur och var skall de användas? Svaren på dessa frågor, ursprunget och syftet med dem finner du i min bok eller under mina föreläsningar. Efter att ha läst boken kommer du att ha en bättre insikt i hur kraftfulla dessa symboler är, om du använder dem på rätt sätt. Det är viktigt att varje föremål väljs med omtanke och kärlek. De skall i sin tur, påverka de mentala krafterna och skapa bättre förutsättningar för dina önskningar.

Boken kan du köpa av mig, signerad för 100 kr, under mina föreläsningar.

Chi skådar läran – Konsten att skapa balans och harmoni i hemmet på distans

Chi skådar läran är konsten att möblera sitt hem för att Chi (energiflödet) ska röra sig så fritt och obehindrat som möjligt. Detta är viktigt för att skapa en bra atmosfär och goda förutsättningar för att stärka energiflödet när det gäller arbete, relationer, hälsa, ekonomi och kärlek. Personligen vill jag ha ett hem som inspirerar mig, ger mig lugn och ro där jag kan meditera och skriva. Då jag är väldigt medveten och känslig för olika energier har jag fördjupat mig i denna lära som har sitt ursprung i Kina. Även om det finns vissa paralleller med Chi skådar läran och Feng Shui är det inte samma sak. Jag är utbildad Feng Shui konsult i den klassiska läran och skulle personligen aldrig kalla Chi skådar läran (även kallad Intuitiv Feng Shui) för Feng Shui.

Jag har lyckats skapa ett hem med god energi där jag kan hämta kraft, bli inspirerad och arbeta med att hjälpa mina medmänniskor. De som varit hemma hos oss känner ett lugn och trygghet. Här finns endast kärleksfulla och positiva energier som ger stöd i mitt arbete.

Om du beslutat dig för att få hjälp av mig för att inreda ditt hem behöver jag en planlösning över din bostad och bilder av ditt hem. När du ringer för att boka tid för din konsultation kommer jag att berätta för dig hur du ska ta dina bilder över de eventuella rummen. Du berättar för mig vilka önskningar och mål du har när det gäller ditt liv. Vad behöver just Du för att må bra och få bra stöd i ditt eget hem för att förverkliga dina drömmar? Under vårt samtal kommer jag att ge dig förslag på ändringar och tillägg utifrån vad jag ser. Jag kan ge dig förslag på färg, form, möblering och eventuella symboler som du kan behöva på din resa för att uppnå det du vill ha.

Om något fortfarande är oklart är du välkommen att ringa till mig under mina telefontider.

  18 comments for “Behandlingar – 2021

 1. //Christina
  1 oktober, 2021 kl. 22:43

  Jag vill varmt rekommendera Diana till alla som behöver vägledning i livet eller sitt andliga sökande. Efter healingen som ägde rum under ett telefonsamtal föll en STOR pusselbit på plats och jag vet att det var tack vare Dianas healing som jag äntligen kunde lösa gåtan i mitt liv. Diana är pålitlig och har ett genuint intresse att hjälpa sina medmänniskor att uppnå glädje och lycka i livet. Tack Diana! Du har en underbar mission på jorden!

  Gillad av 1 person

 2. Angelica
  4 januari, 2018 kl. 15:57

  Hej Diana,

  Stort Tack för all din hjälp med att besvara mina frågor . Det kändes som en oerhört stor lättnad att få prata med dig.
  Jag kommer garanterat att boka en ny tid igen.

  Gillad av 1 person

  • 4 januari, 2018 kl. 17:32

   Tack Angelica och du är välkommen att ringa när du behöver min hjälp.

   Gilla

 3. 21 november, 2016 kl. 18:01

  Jag kom till Diana första gången som en skör liten fågel…om någon hade petat på mig kändes det som om jag skulle ramla ihop och dö. När jag sedan hade fått hjälp kändes det som om jag kunde släppa allt det som fick mig att känna så…redan på gatan när jag gick därifrån.Av djupet från mitt hjärta så är jag evigt tacksam att vi två möttes. Det har varit en lång process och jag känner hur jag bara växer som människa för varje gång som hon har hjälpt mig. Jag har varmt rekommenderat denna healing till många människor som också känner precis som jag…att det finns ingen som henne. Med sin värme..passion och sin fantastiska kunskap inom detta område har hon hjälpt mig tillbaka till livet och fått mig att gå förbi och släppa dessa eländiga blockeringar som innan gjort att jag inte kunnat gå vidare. Mitt liv har kännts som en broms. Och det har verkligen fungerat att laga denna lilla trasiga sköra lilla fågel…vill säga tack för att du finns! För jag vet verkligen inte hur jag skulle klara det utan dig! Du har fått mig att känna mig värdefull och en finare gåva finns inte…Tusen Tack…fast ord är inte nog. Kram

  Gilla

  • 21 november, 2016 kl. 18:11

   Tack för din underbara feedback kära Vicky. En människa som du med ett stort hjärta och värme förtjänar det bästa som livet kan ge. Släpp det som varit, se möjligheterna, lev i nuet och allting kommer att falla på plats vid rätt tidpunkt. Kram ❤️❤️❤️

   Gilla

 4. 9 november, 2016 kl. 19:26

  Min uppfattning är att du, Diana, delar med dig på ett otroligt frikostigt sätt, dels här i din unika blogg; där du förmedlar så mycket klokhet, kunskap och övningar, samt per telefon.
  Det märks att du är en eldsjäl, varm och genuin, och knivskarpt ärlig!
  Diana, du möter mig professionellt och ditt seende är klockrent. Du har även gåvan att möta mig där jag ”är”, och är säkert lika bra på detta med alla som söker din hjälp!
  Jag är tacksam, så tacksam!
  ❤️

  Gilla

 5. sandrine
  14 juli, 2016 kl. 15:28

  Om man är sjukskriven… Kan man inte få healing av dig då?

  Gilla

  • 14 juli, 2016 kl. 15:53

   Klart du kan få healing om du är sjukskriven.

   Undantaget är: Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos eller använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig.
   Om något är oklart i denna beskrivning rekommenderar jag att du ringer till mig.

   Gilla

 6. Johanna
  9 januari, 2016 kl. 02:22

  Hej Diana!
  Tack för igår. Kände stor inspiration och lättnad. Jag fascinerades av hur rätt du prickade på allting. Jag hängde upp positiva affirmationen i hela lägenheten.
  Jag vill verkligen få till en förändring. Jag vill leva mitt drömliv .
  Återigen tusen tack.
  Med vänlig hälsning, Johanna

  Gilla

  • 9 januari, 2016 kl. 14:38

   Tack Johanna, jobba nu vidare med det som vi pratade om. Finns vid din sida om du skulle behöva min hjälp.

   Gilla

 7. Monica Johansson
  28 november, 2015 kl. 18:25

  Tack så jätte mycket för samtalet!

  Att få prata med någon som varit med om liknande, hjälper enormt mycket.
  Och du har en väldigt intressant sida, som tar upp saker som många inte vågar prata om, guld värt. Tack för råden du gav skall prova detta.

  Kram Monica.

  Gilla

 8. Anonym
  28 november, 2015 kl. 18:11

  Hej Diana!
  Tack för att du lyssnade och tog in allt jag berättade. På något sätt ska jag komma tillbaka till det liv jag hade innan mitt elände.
  Det kändes genast lite mer hoppfullt efter vi pratades vid i telefonen. Och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, det hjälper både mig och många andra. För man känner sig väldigt ensam i detta, men att läsa att någon annan råkat ut för liknande och också hittat en väg ut ur det hjälper oerhört mycket.

  Är väldigt tacksam för hjälpen. ❤

  Kram Monika.

  Gilla

  • 28 november, 2015 kl. 19:28

   Varsågod Monika 😃❤️ Ensamma är vi inte men det är svårt att hitta människor som förstår och vågar prata om det som inte är kärleksfullt. Jag tror inte på hemligheter eller förnekelser. De energierna måste lyftas fram för att läkas och slutligen tappa sin kraft över oss.
   Lycka till ❤️

   Gilla

 9. Kim
  25 november, 2015 kl. 17:26

  Hej, jag älskar hela din blogg. Är så glad när jag ser att du uppdaterar den och tycker allt du skriver om är lika värdefullt och viktigt. Jag har fått mycket hjälp av dig och har sen första dagen jag läste din blogg bara förändrats till det bättre (enligt mig själv) trots att jag har samma problem så har du gett mig redskapen att se dom på ett positivt sätt och inte låta problemen bli min personlighet. Du är rak och ärlig på ett kärleksfullt sätt både i bloggen och i verkligheten. När jag hittade din blogg läste jag igenom allt och fastnar jag i samma problem så brukar jag läsa dina inlägg om och om igen för att lyckas. Du har förändrat mig till en mycket gladare och lyckligare mamma/människa/vän och det är för allt du lärt mig i din blogg bl.a. Jag har även fått distanshealing av dig och har bara positivt att säga om den. Mitt liv har bara förändrats till det bättre tack vare din healing, din blogg, dina raka kärleksfulla råd. När jag fick distans healing kändes det i hela kroppen som vibrationer och allt kändes så mycket lättare. Jag har fått healing vid några tillfällen allt eftersom jag insett att jag gått tillbaka till samma mönster så har jag behövt mer healing och älskar känslan efter. Jag överdriver inte när jag säger att Diana gör underverk och rekommenderar alla att både göra healing och läsa hennes blogg. Tack bästa Diana jag är så tacksam att jag hitta dig som kom att bli min räddning ❤️❤️❤️ Kram Kim

  Gilla

  • 26 november, 2015 kl. 11:48

   Tack från djupet av mitt hjärta för dina ord och upplevelser Kim 🙂 ❤ En vacker dag kommer vi att mötas personligen och då vill jag ge dig en varm kram men tills dess får du nöja dig med en eterisk 🙂
   Allt gott till dig/er ❤ ❤ ❤

   Gilla

   • Kim
    27 november, 2015 kl. 17:29

    Tack ❤️ det ser jag framemot ☺️ Kram från oss ❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: