Mina tjänster – 2020

Varmt välkomna alla vackra själar

Här finns information om vad jag har kunskap i och på vilket sätt jag kan hjälpa dig. Om någonting fortfarande är oklart eller du vill boka tid, är du välkommen att ringa mig under mina telefontider.

Jag hjälper endast dig som är genuint intresserad av att hjälpa dig själv. Jag kan inte hjälpa människor som inte vill ta sitt eget ansvar över sina egna liv eller alltid skyller alla sina olyckor på alla andra. Det primära syftet, har varit och kommer alltid att vara, att hjälpa dig ta tillbaka kontrollen över ditt eget liv, för att du ska ha tillgång till din egen energi, för att du ska må bra, vara lycklig och leva i flödet.

Vill du lämna återbud måste du göra det senast 2 dagar innan avtalad tid. Jag svarar inte om du har dolt nummer. Innan du betalar är det givetvis viktigt att du först kontaktar mig så att vi kan avgöra om jag är rätt person till att hjälpa dig eller inte.

TIDSBOKNINGAR
Måndag – torsdag kl. 12.00 – 14.30
Tel: 0708 – 654 504
Akuta tider finns att få om du har tillgång till Swish.
Jag vill bara ha tidsbokningar per telefon.

Denna sida beskriver:

Mentorskap

Spektral Healing™

Karma läkning

Medial rådgivning (med fokus kring din personliga utveckling)

Medial vägledning och samtal för par

Konsultation angående Mörka Negativa Energiformer

Energirensningar för hem

Föreläsningar om vad Feng Shui är samt om tillhörande symboler

Inspirationskvällar

Mentorskap

Bär du på en tung ryggsäck och vet inte hur du ska släppa taget om den? Känner du dig vilse, vet inte vilken väg du ska gå när det gäller din karriär, relation eller hälsa? Bär du på mycket oro eller har ingen att ventilera dina tankar och känslor med? Behöver du stärka din självkänsla och ditt självförtroende? Lever du för din skull eller för att göra andra glada och lyckliga?

Alla människor har olika behov i livet vid en viss tidpunkt. Du kanske vill lyfta fram det som är i obalans inom dig för att lättare se vilka mönster och beteenden du bär på. Dessa pålagda präglingar som till stor del styrt ditt liv i fel riktning kan du frigöra dig från. Du kanske behöver någon som kan hjälpa dig en bit på vägen till en planerad framtid inom din karriär, relation eller hälsa. Jag kan hjälpa dig att få nya perspektiv på din situation. Det jag erbjuder handlar om mentorskap i personlig utveckling både i nuet men även för framtiden.

Boken till Personlig Självutveckling finns under fliken Handboken till självkännedom för dig som är intresserad av att börja arbeta med personlig självkännedom.

Pris: 500:-/1 timme

Avancerad Spektral Healing™ och Frekvensrensning

Efter en paus ifrån detta arbete känns det underbart att komma tillbaka med ny kraft och styrka. Med denna behandlingsmetod kan du komma långt när det gäller att läka dig själv, om du väljer det. Ju mer intensivt du arbetar med att släppa taget, följa de råd du får och arbetar med att få upp till ytan alla dina begränsande känslor och tankar, desto bättre resultat får du. I dina cellminnen lagras all kunskap och tidigare erfarenheter under hela din existens. När dessa cellminnen aktiveras får du tillgång till all den information som du behöver för att läka dig själv. Även om det som kommer upp till ytan är smärtsamt och jobbigt så upplever de flesta det som enormt befriande. Eftersom du själv kommer i kontakt med ditt eget inre blir det lättare för dig att bearbeta det som du behöver släppa taget om. De minnen, känslor och tankar du upplever, under dina behandlingstillfällen, blir därför också din egen sanning och inte min.

Spektral Healing™ är unik behandlingsmetod som arbetats fram av mig och mina andliga medhjälpare. Vi erbjuder hjälp till självläkning. Vi hjälper dig med att:

återställa din kraft

få tillgång till dina egna känslor och tankar

ta tillbaka dina själsfragment som uppstått vid traumatiska situationer i detta livet men också från tidigare liv

stänga vissa permanenta hål i aurafältet

tillfälligt bygga upp ett skydd omkring dig

rensa bort de energier som du inte längre behöver eller som inte är dina egna

du får hjälp med att se dina personliga beteenden och mönster som hindrar dig från att leva livet fullt ut

du blir medveten om vad som stoppar ditt flöde

chakrabalansering

dämpar stress och ångest

hjälpa dig i dina sorg- och smärtprocesser

rensar bort eteriska implantat och initieringar

öka livsenergin efter svår eller långvarig sjukdom

öka din kraft, styrka och energi

Vad kommer du att känna under och efter en Spektral Healing™

Du kommer garanterat att uppleva väldigt mycket kraft strömma igenom dig och även känna närvaron av andra energiväsen. Du kommer att uppleva en lätthet, glädje, avslappning, frysa väldigt mycket och kanske känna dig lite yr. Du kommer att komma i kontakt med din egen energi, tankar, känslor och minnen på ett nytt sätt än tidigare. I ca 1 vecka kommer du att känna av behandlingens effekt och komma i kontakt med allt det som du behöver få upp till ytan, släppa taget om eller få insikter i vad du behöver göra för att gå vidare i livet.

Spektral Healing™ består av meditation (frekvensrensning: där jag rensar bort det som inte tillhör dig) samtal, medial rådgivning (då vi också rensar under tiden vi pratar), healing samt verktyg till hur du på enkelt sätt kan beskydda dig och upprätthålla din egen energi. Varje behandlingstillfälle tar ca 2 timmar (samtalen inräknat). Jag hjälper dig att komma i kontakt med alla dina obalanser men DU själv måste göra det inre arbetet. Det innebär att du måste arbeta på att bryta dina invanda beteenden, mönster, dina tankar och känslor som du bär på som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Givetvis får du ringa och prata om du har behov för det eller om du har fastnat i din process. Du får räkna med max 2 till 3 behandlingstillfällen, allt beroende på problematiken.

Ett förtydligande: Jag hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre på ett djupare plan. Jag rensar bort det som inte är ditt så att du får tillgång till din egen energi, tankar och känslor. Jag kan inte ta bort din frivilliga Karma, förändra ditt beteende eller mönster som du bär på. Jag kan inte göra dig frisk men jag kan hjälpa dig genom att höja din livskraft så du får mer kraft att läka dig själv. Jag kan inte ta bort dina problem som du själv skapat men jag kan hjälpa dig att bli medveten om vilka förändringar du måste göra för att du ska gå vidare. Det är viktigt att du tar ett personligt ansvar för ditt eget välbefinnande på alla sätt och vis.

Jag har inga illusioner om att kunna hjälpa alla, det kan jag inte. Därför är det viktigt att du (efter en vecka) kontaktar mig ifall du är missnöjd med din behandling och talar om varför. Jag är inte intresserad av att få fullt betalt av en kund som inte blir hjälpt.

Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos eller använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig.

Pris: 2.000:- (Förskottsbetalning, denna behandling gör jag endast på distans)
Pris: 1.000:-/1 timme (Rensning enligt överenskommelse hemma hos mig)

Konsultation Karma läkning

Det är viktigt att förstå att det finns en ursprunglig plan till att du är här. Karma lagarna har under en väldigt lång tid missbrukats av destruktiva väsen. Det primära syftet med allt lidande är att den är källan till deras näring. All form av våld, missbruk, förtryck osv. är energi som de lever på. Hur många gånger ska du komma hit för att ”lära” dig någonting som din själ redan vet men du i denna fysiska form inte har något minne av? Hur många gånger ska du tvingas inkarnera till exakt samma förutsättningar som du redan haft många gånger innan?

Om du kommit till det stadiet i ditt liv, där du ifrågasätter Karma lagarna och dem som står bakom dessa, kan jag hjälpa dig att frigöra dig från denna destruktiva återfödelseprocess. Om du inte har kommit till den medvetenheten kan jag ärligt talat inte hjälpa dig. Syftet med detta erbjudande är inte att övertyga dig om det jag personligen känner till.

Konsultation: Först och främst är det essentiellt att du är medveten om vilka mönster och beteenden du har som påverkar ditt liv och flöde negativt. Du kanske redan vet vilka dessa är och då kan jag lättare hjälpa dig med att ge dig rätt verktyg. Om du inte vet vilka dem är kan vi få reda på det genom medial vägledning och samtal. Därefter kan du få tips på vad du på egen hand kan göra för att bryta dig fri från de energierna. Räkna med att denna process tar tid och takten bestämmer endast du själv. Alla programmeringar tar lång tid att bryta och ersätta med nya.

Detta arbete är under utveckling och jag kommer att uppdatera informationen efterhand som jag får nya verktyg att arbeta med. Arbetet kan fortskrida mycket snabbare om du kommer med konstruktiv feedback eller önskemål om vad du behöver hjälp med.

Pris: 500:-/1 timme (Förskottsbetalning)

Andlig vägledning (per telefon eller privat sittning)

Jag besvarar specifika frågor och berättar allt som jag får till mig och undanhåller inget, när det gäller din personliga resa och utveckling. Har du kört fast i livet och vet varken ut eller in? Har du känslomässiga och mentala blockeringar, som påverkar ditt liv negativt? Min specialitet är att hjälpa dig se var du sitter fast i livet och vad du behöver göra för att bryta den negativa nedåtgående spiralen du befinner dig i. Några exempel på frågor är: Behöver jag sluta med mitt nuvarande jobb? Ska jag stanna kvar i den relationen jag är i? Borde jag utbilda mig? Finns det någonting mer jag kan göra för att stärka min ekonomiska situation, relation till …? Finns det något jag inte förstått när det gäller min personliga utveckling? Har jag några blockeringar inom mig som hindrar mitt flöde i livet när det gäller ekonomi, hälsa, framgång, relationer osv.? Har du funderingar kring dina närmaste kan jag hjälpa dig att bättre förstå dem, deras behov och vad de bär på inombords.

Då tjänsten betalas i förskott och du är väldigt missnöjd med informationen du får avbryter jag rådgivningen efter några minuter och du får dina pengar tillbaka. Däremot kan du inte efter en t.ex. vecka säga att du inte är nöjd och kräva dina pengar tillbaka.

Parsamtal med andlig rådgivning vänder sig främst till par som vill växa och utvecklas i sina relationer. Ni kanske vill lära er att kommunicera mer kärleksfullt och förstå varandra bättre. Det är fullt möjligt att expandera personligt även om man är i en relation. Har ni några funderingar kring detta erbjudande kan ni alltid höra av er.

Pris: 500:-/1 timme (Förskottsbetalning)
350:-/30 min (Förskottsbetalning)

Konsultation angående Mörka Negativa Energiformer

Jag kan erbjuda dig vägledning i hur du på bästa sätt kan frigöra dig från dessa krafter. Under denna kategori finns det olika former av mörka negativa energiformer såsom: initieringar, healing, voodoo, svart magi, förbannelser, utomjordiska grupper och entiteter. Jag besvarar alla dina frågor och om det finns något jag inte kan svara på kommer jag att säga det till dig. Under samtalets gång kommer jag att få den information jag behöver för att hjälpa dig framåt och ge dig verktygen till att bli fri ifrån dessa negativa inflytanden. Om du vill kan vi (jag och mina andliga medhjälpare) också ge dig healing under samtalets gång för att du skall få mer klarhet i vad som påverkar dig och lyfta på en del av dina bördor. Detta är något du specifikt får tala om för mig, innan vi börjar konsultationen, då jag inte praktiserar detta förfarande automatiskt.

Pris: 500:- (Förskottsbetalning)

Energirensningar för hem

Jag gör hembesök (om du själv väljer det) endast om du bor i Malmö annars gör jag det på distans. Jag använder mina klockor, salvia och mediterar när jag rensar. På distans använder jag andra verktyg! Det jag kan ta bort är dålig energi av olika slag som skapats av dig eller andra personer. Har du andar som orsakar dig problem kan jag skicka bort dem. Jag rensar givetvis inte bort något väsen, som finns omkring dig och som hjälper dig på olika sätt.

Pris: 700:- (Förskottsbetalning) Distansrening av bostad

Föreläsningar om vad Feng Shui är samt om tillhörande symboler

Feng Shui ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har skolat mig i den klassiska läran under ca 5 år. 2005 publicerades min första bok ”Vanliga och ovanliga Feng Shui symboler”. Har under många år föreläst på olika orter runt om i Skåne om Vad Feng Shui är och hur de olika symbolerna ska användas. Jag förklarar lite kortfattat om de olika skolorna, de kinesiska symbolerna som används inom Feng Shui samt vad du bör tänka på för att få ett bra Chi flöde i ditt hem.

Hur ökar du ekonomin och välståndet? Hur kan du förbättra ditt kärleksliv? Vem är barnens beskyddare eller vad betyder en drake? Hur och var skall de användas? Svaren på dessa frågor, ursprunget och syftet med dem finner du i min bok eller under mina föreläsningar. Efter att ha läst boken kommer du att ha en bättre insikt i hur kraftfulla dessa symboler är, om du använder dem på rätt sätt. Det är viktigt att varje föremål väljs med omtanke och kärlek. De skall i sin tur, påverka de mentala krafterna och skapa bättre förutsättningar för dina önskningar.

Boken kan du köpa av mig, signerad för 100 kr, under mina föreläsningar.

Pris Föreläsning: 300:-/person (minst 10 personer)

Inspirationskvällar

Önskar du komma i kontakt med likasinnade? Längtar du efter att prata med människor som kan förstå ditt inre djup, din längtan efter den villkorslösa kärleken? Du vet att du är en ljusbärare men har inte någon att ventilera alla dina tankar och känslor med? Jag föreslår att vi träffas en gång i månaden hemma hos mig för att kunna ge varandra möjlighet att lära känna och inspirera varandra med all den inre visdom och rikedom våra själar bär på. Om ett intresse finns är du välkommen att kontakta mig under mina telefontider.

Förslag: Onsdagar/1 gång i månaden Kl. 19.00

Pris: 20:-/person (Minst 5 personer per tillfälle)

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

Om du känner att mina artiklar hjälper dig på din resa till personlig utveckling och andligt uppvaknande kan du ge ditt stöd här:
Handelsbanken 6779 – 718 985 168
eller Swisha till 0708 – 654 504

16 kommentarer till Mina tjänster – 2020

 1. Angelica skriver:

  Hej Diana,

  Stort Tack för all din hjälp med att besvara mina frågor . Det kändes som en oerhört stor lättnad att få prata med dig.
  Jag kommer garanterat att boka en ny tid igen.

  Gillad av 1 person

 2. Vicky skriver:

  Jag kom till Diana första gången som en skör liten fågel…om någon hade petat på mig kändes det som om jag skulle ramla ihop och dö. När jag sedan hade fått hjälp kändes det som om jag kunde släppa allt det som fick mig att känna så…redan på gatan när jag gick därifrån.Av djupet från mitt hjärta så är jag evigt tacksam att vi två möttes. Det har varit en lång process och jag känner hur jag bara växer som människa för varje gång som hon har hjälpt mig. Jag har varmt rekommenderat denna healing till många människor som också känner precis som jag…att det finns ingen som henne. Med sin värme..passion och sin fantastiska kunskap inom detta område har hon hjälpt mig tillbaka till livet och fått mig att gå förbi och släppa dessa eländiga blockeringar som innan gjort att jag inte kunnat gå vidare. Mitt liv har kännts som en broms. Och det har verkligen fungerat att laga denna lilla trasiga sköra lilla fågel…vill säga tack för att du finns! För jag vet verkligen inte hur jag skulle klara det utan dig! Du har fått mig att känna mig värdefull och en finare gåva finns inte…Tusen Tack…fast ord är inte nog. Kram

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Tack för din underbara feedback kära Vicky. En människa som du med ett stort hjärta och värme förtjänar det bästa som livet kan ge. Släpp det som varit, se möjligheterna, lev i nuet och allting kommer att falla på plats vid rätt tidpunkt. Kram ❤️❤️❤️

   Gilla

 3. Ingrid skriver:

  Min uppfattning är att du, Diana, delar med dig på ett otroligt frikostigt sätt, dels här i din unika blogg; där du förmedlar så mycket klokhet, kunskap och övningar, samt per telefon.
  Det märks att du är en eldsjäl, varm och genuin, och knivskarpt ärlig!
  Diana, du möter mig professionellt och ditt seende är klockrent. Du har även gåvan att möta mig där jag ”är”, och är säkert lika bra på detta med alla som söker din hjälp!
  Jag är tacksam, så tacksam!
  ❤️

  Gilla

 4. sandrine skriver:

  Om man är sjukskriven… Kan man inte få healing av dig då?

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Klart du kan få healing om du är sjukskriven.

   Undantaget är: Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos eller använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig.
   Om något är oklart i denna beskrivning rekommenderar jag att du ringer till mig.

   Gilla

 5. Johanna skriver:

  Hej Diana!
  Tack för igår. Kände stor inspiration och lättnad. Jag fascinerades av hur rätt du prickade på allting. Jag hängde upp positiva affirmationen i hela lägenheten.
  Jag vill verkligen få till en förändring. Jag vill leva mitt drömliv .
  Återigen tusen tack.
  Med vänlig hälsning, Johanna

  Gilla

 6. Monica Johansson skriver:

  Tack så jätte mycket för samtalet!

  Att få prata med någon som varit med om liknande, hjälper enormt mycket.
  Och du har en väldigt intressant sida, som tar upp saker som många inte vågar prata om, guld värt. Tack för råden du gav skall prova detta.

  Kram Monica.

  Gilla

 7. Anonym skriver:

  Hej Diana!
  Tack för att du lyssnade och tog in allt jag berättade. På något sätt ska jag komma tillbaka till det liv jag hade innan mitt elände.
  Det kändes genast lite mer hoppfullt efter vi pratades vid i telefonen. Och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, det hjälper både mig och många andra. För man känner sig väldigt ensam i detta, men att läsa att någon annan råkat ut för liknande och också hittat en väg ut ur det hjälper oerhört mycket.

  Är väldigt tacksam för hjälpen. ❤

  Kram Monika.

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Varsågod Monika 😃❤️ Ensamma är vi inte men det är svårt att hitta människor som förstår och vågar prata om det som inte är kärleksfullt. Jag tror inte på hemligheter eller förnekelser. De energierna måste lyftas fram för att läkas och slutligen tappa sin kraft över oss.
   Lycka till ❤️

   Gilla

 8. Kim skriver:

  Hej, jag älskar hela din blogg. Är så glad när jag ser att du uppdaterar den och tycker allt du skriver om är lika värdefullt och viktigt. Jag har fått mycket hjälp av dig och har sen första dagen jag läste din blogg bara förändrats till det bättre (enligt mig själv) trots att jag har samma problem så har du gett mig redskapen att se dom på ett positivt sätt och inte låta problemen bli min personlighet. Du är rak och ärlig på ett kärleksfullt sätt både i bloggen och i verkligheten. När jag hittade din blogg läste jag igenom allt och fastnar jag i samma problem så brukar jag läsa dina inlägg om och om igen för att lyckas. Du har förändrat mig till en mycket gladare och lyckligare mamma/människa/vän och det är för allt du lärt mig i din blogg bl.a. Jag har även fått distanshealing av dig och har bara positivt att säga om den. Mitt liv har bara förändrats till det bättre tack vare din healing, din blogg, dina raka kärleksfulla råd. När jag fick distans healing kändes det i hela kroppen som vibrationer och allt kändes så mycket lättare. Jag har fått healing vid några tillfällen allt eftersom jag insett att jag gått tillbaka till samma mönster så har jag behövt mer healing och älskar känslan efter. Jag överdriver inte när jag säger att Diana gör underverk och rekommenderar alla att både göra healing och läsa hennes blogg. Tack bästa Diana jag är så tacksam att jag hitta dig som kom att bli min räddning ❤️❤️❤️ Kram Kim

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Tack från djupet av mitt hjärta för dina ord och upplevelser Kim 🙂 ❤ En vacker dag kommer vi att mötas personligen och då vill jag ge dig en varm kram men tills dess får du nöja dig med en eterisk 🙂
   Allt gott till dig/er ❤ ❤ ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.