Mina tjänster

Varmt välkomna alla vackra själar

Sitter du fast och kommer inte vidare med ditt liv? Känner du dig trött, energifattig och förvirrad utan anledning? Upplever du ofta att hinder och problem avlöser varandra? Drar du ofta till dig samma typer av människor som sårar, utnyttjar dig eller inte är kärleksfulla? Känner du dig ofta iakttagen på ett obehagligt sätt? Känner du att du tappat kontrollen över ditt eget liv och att ingenting flyter på som det ska? Känner du en blockering på något plan i ditt liv som ex. ekonomi eller relationer? Listan kan göras lång men hjälp finns att få om du tar det första steget till att läka dig själv och få svar på dessa frågor. Om det finns karmiska orsaker bakom dina nuvarande problem kommer jag att kunna få fram det och ge dig verktygen till hur du skall gå vidare. Jag finns här när du bestämt dig för att ta tillbaka din kraft och styrka.

 

Må du alltid vandra i ljus, kärlek och flöde

Mina tjänster för året 2018

Medial Rådgivning per telefon eller privat sittning

Föreläsningar om vad Feng Shui är samt om tillhörande symboler

Konsultation angående Mörka Negativa Energiformer

Inspirationskvällar

Medial Rådgivning per telefon eller privat sittning

Jag besvarar specifika frågor och berättar allt som jag får till mig och undanhåller inget. Har du kört fast i livet och vet varken ut eller in? Har du känslomässiga och mentala blockeringar, som påverkar ditt liv negativt? Min specialitet är att hjälpa dig se var du sitter fast i livet och vad du behöver göra för att bryta den negativa nedåtgående spiralen du befinner dig i. Några exempel på frågor är: Behöver jag sluta på mitt nuvarande jobb? Ska jag stanna kvar i den relationen jag är i? Borde jag utbilda mig? Finns det någonting mer jag kan göra för att stärka min ekonomiska situation, relation till …? Finns det något jag inte förstått när det gäller min personliga utveckling? Har jag något mer att arbeta på för att läka mitt Karma? Har jag några blockeringar inom mig som hindrar mitt flöde i livet när det gäller ekonomi, hälsa, framgång, relationer osv. Har du funderingar kring dina närmaste kan jag hjälpa dig att bättre förstå dem, deras behov och vad de bär på inombords.

Då tjänsten betalas i förskott och du är väldigt missnöjd med informationen avbryter jag rådgivningen efter några minuter och du får dina pengar tillbaka. Däremot kan du inte efter en t.ex. vecka säga att du inte är nöjd och kräva dina pengar tillbaka.

Pris: 500:-/1 timme
350:-/30 min

Konsultation angående Mörka Negativa Energiformer

Jag kan erbjuda dig vägledning i hur du på bästa sätt kan frigöra dig från dessa krafter. Under denna kategori finns det olika former av initieringar, healing, voodoo, svart magi, förbannelser, utomjordiska grupper och entiteter. Under samtalets gång kommer jag att få den information jag behöver för att hjälpa dig framåt och ge dig verktygen till att bli fri ifrån dessa negativa inflytanden. Om du vill kan vi också ge dig healing under samtalets gång för att du skall få mer klarhet i vad som påverkar dig och lyfta på en del av dina bördor.

Pris: 500:-/1 timme
350:-/30 min

Föreläsningar om vad Feng Shui är samt om tillhörande symboler

Feng Shui ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har skolat mig i den klassiska läran under ca 5 år. 2005 publicerades min första bok ”Vanliga och ovanliga Feng Shui symboler”. Har under många år föreläst på olika orter runt om i Skåne om Vad Feng Shui är och hur de olika symbolerna ska användas. Under denna tidpunkt stod jag på mässor och sålde symboler, mina böcker och svarade på enklare frågor. Jag förklarar lite kortfattat om de olika skolorna, de kinesiska symbolerna som används inom Feng Shui samt vad du bör tänka på för att få ett bra Chi flöde i ditt hem.

Hur ökar du ekonomin och välståndet? Hur kan du förbättra ditt kärleksliv? Vem är barnens beskyddare eller vad betyder en drake? Hur och var skall de användas? Svaren på dessa frågor, ursprunget och syftet med dem finner du i min bok eller under mina föreläsningar.

Efter att ha läst boken kommer du att ha en bättre insikt i hur kraftfulla dessa symboler är, om du använder dem på rätt sätt. Det är viktigt att varje föremål väljs med omtanke och kärlek. De skall i sin tur, påverka de mentala krafterna och skapa bättre förutsättningar för dina önskningar.

Boken kan du köpa av mig, signerad för 100 kr, under mina föreläsningar.
Pris Föreläsning: 200:-/person (minst 10 personer)

Inspirationskvällar

Önskar du komma i kontakt med likasinnade? Längtar du efter att prata med människor som kan förstå ditt inre djup, din längtan efter den villkorslösa kärleken? Du vet att du är en ljusbärare men har inte någon eller ingen att ventilera alla dina tankar och känslor med? Jag föreslår att vi träffas en gång i månaden hemma hos mig för att kunna ge varandra möjlighet att lära känna och inspirera varandra med all den inre visdom och rikedom våra själar bär på. Om ett intresse finns är du välkommen att kontakta mig under mina telefontider.

Förslag: Onsdagar/1 gång i månaden Kl. 19.00
Pris: 20:-/person (Minst 5 personer per tillfälle)

TIDSBOKNINGAR för samtliga tjänster
Mån. – Tors. Kl. 12.00 – 14.30
Tel: 0708 – 654 504
Akuta tider finns att få om du har tillgång till Swish. Jag vill bara ha tidsbokningar per telefon. VAR VÄNLIGA OCH RESPEKTERA DETTA!

Handelsbanken 6779 – 718 985 168 eller
Swisha till 0708 – 654 504

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

16 kommentarer till Mina tjänster

 1. Angelica skriver:

  Hej Diana,

  Stort Tack för all din hjälp med att besvara mina frågor . Det kändes som en oerhört stor lättnad att få prata med dig.
  Jag kommer garanterat att boka en ny tid igen.

  Gillad av 1 person

 2. Vicky skriver:

  Jag kom till Diana första gången som en skör liten fågel…om någon hade petat på mig kändes det som om jag skulle ramla ihop och dö. När jag sedan hade fått hjälp kändes det som om jag kunde släppa allt det som fick mig att känna så…redan på gatan när jag gick därifrån.Av djupet från mitt hjärta så är jag evigt tacksam att vi två möttes. Det har varit en lång process och jag känner hur jag bara växer som människa för varje gång som hon har hjälpt mig. Jag har varmt rekommenderat denna healing till många människor som också känner precis som jag…att det finns ingen som henne. Med sin värme..passion och sin fantastiska kunskap inom detta område har hon hjälpt mig tillbaka till livet och fått mig att gå förbi och släppa dessa eländiga blockeringar som innan gjort att jag inte kunnat gå vidare. Mitt liv har kännts som en broms. Och det har verkligen fungerat att laga denna lilla trasiga sköra lilla fågel…vill säga tack för att du finns! För jag vet verkligen inte hur jag skulle klara det utan dig! Du har fått mig att känna mig värdefull och en finare gåva finns inte…Tusen Tack…fast ord är inte nog. Kram

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Tack för din underbara feedback kära Vicky. En människa som du med ett stort hjärta och värme förtjänar det bästa som livet kan ge. Släpp det som varit, se möjligheterna, lev i nuet och allting kommer att falla på plats vid rätt tidpunkt. Kram ❤️❤️❤️

   Gilla

 3. Ingrid skriver:

  Min uppfattning är att du, Diana, delar med dig på ett otroligt frikostigt sätt, dels här i din unika blogg; där du förmedlar så mycket klokhet, kunskap och övningar, samt per telefon.
  Det märks att du är en eldsjäl, varm och genuin, och knivskarpt ärlig!
  Diana, du möter mig professionellt och ditt seende är klockrent. Du har även gåvan att möta mig där jag ”är”, och är säkert lika bra på detta med alla som söker din hjälp!
  Jag är tacksam, så tacksam!
  ❤️

  Gilla

 4. sandrine skriver:

  Om man är sjukskriven… Kan man inte få healing av dig då?

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Klart du kan få healing om du är sjukskriven.

   Undantaget är: Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos eller använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig.
   Om något är oklart i denna beskrivning rekommenderar jag att du ringer till mig.

   Gilla

 5. Johanna skriver:

  Hej Diana!
  Tack för igår. Kände stor inspiration och lättnad. Jag fascinerades av hur rätt du prickade på allting. Jag hängde upp positiva affirmationen i hela lägenheten.
  Jag vill verkligen få till en förändring. Jag vill leva mitt drömliv .
  Återigen tusen tack.
  Med vänlig hälsning, Johanna

  Gilla

 6. Monica Johansson skriver:

  Tack så jätte mycket för samtalet!

  Att få prata med någon som varit med om liknande, hjälper enormt mycket.
  Och du har en väldigt intressant sida, som tar upp saker som många inte vågar prata om, guld värt. Tack för råden du gav skall prova detta.

  Kram Monica.

  Gilla

 7. Anonym skriver:

  Hej Diana!
  Tack för att du lyssnade och tog in allt jag berättade. På något sätt ska jag komma tillbaka till det liv jag hade innan mitt elände.
  Det kändes genast lite mer hoppfullt efter vi pratades vid i telefonen. Och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, det hjälper både mig och många andra. För man känner sig väldigt ensam i detta, men att läsa att någon annan råkat ut för liknande och också hittat en väg ut ur det hjälper oerhört mycket.

  Är väldigt tacksam för hjälpen. ❤

  Kram Monika.

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Varsågod Monika 😃❤️ Ensamma är vi inte men det är svårt att hitta människor som förstår och vågar prata om det som inte är kärleksfullt. Jag tror inte på hemligheter eller förnekelser. De energierna måste lyftas fram för att läkas och slutligen tappa sin kraft över oss.
   Lycka till ❤️

   Gilla

 8. Kim skriver:

  Hej, jag älskar hela din blogg. Är så glad när jag ser att du uppdaterar den och tycker allt du skriver om är lika värdefullt och viktigt. Jag har fått mycket hjälp av dig och har sen första dagen jag läste din blogg bara förändrats till det bättre (enligt mig själv) trots att jag har samma problem så har du gett mig redskapen att se dom på ett positivt sätt och inte låta problemen bli min personlighet. Du är rak och ärlig på ett kärleksfullt sätt både i bloggen och i verkligheten. När jag hittade din blogg läste jag igenom allt och fastnar jag i samma problem så brukar jag läsa dina inlägg om och om igen för att lyckas. Du har förändrat mig till en mycket gladare och lyckligare mamma/människa/vän och det är för allt du lärt mig i din blogg bl.a. Jag har även fått distanshealing av dig och har bara positivt att säga om den. Mitt liv har bara förändrats till det bättre tack vare din healing, din blogg, dina raka kärleksfulla råd. När jag fick distans healing kändes det i hela kroppen som vibrationer och allt kändes så mycket lättare. Jag har fått healing vid några tillfällen allt eftersom jag insett att jag gått tillbaka till samma mönster så har jag behövt mer healing och älskar känslan efter. Jag överdriver inte när jag säger att Diana gör underverk och rekommenderar alla att både göra healing och läsa hennes blogg. Tack bästa Diana jag är så tacksam att jag hitta dig som kom att bli min räddning ❤️❤️❤️ Kram Kim

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Tack från djupet av mitt hjärta för dina ord och upplevelser Kim 🙂 ❤ En vacker dag kommer vi att mötas personligen och då vill jag ge dig en varm kram men tills dess får du nöja dig med en eterisk 🙂
   Allt gott till dig/er ❤ ❤ ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.