Mina tjänster

dianasjobeck.comVilka möjligheter har du framför dig? Ska du studera eller arbeta? Bör du avsluta den relationen du är i? Vad bör du ha fokus på just nu? Är du på rätt väg eller inte? Sitter du fast och kommer inte vidare med ditt liv? Känner du dig trött, energifattig och förvirrad utan anledning? Upplever du ofta att hinder och problem avlöser varandra? Drar du ofta till dig samma typer av människor som sårar, utnyttjar dig eller inte är kärleksfulla? Känner du dig ofta iakttagen på ett obehagligt sätt? Känner du att du tappat kontrollen över ditt eget liv och att ingenting flyter på som det ska? Känner du en blockering på något plan i ditt liv som ex. ekonomi eller relationer? Listan kan göras lång men hjälp finns att få om du tar det första steget till att läka dig själv. Jag finns här när du bestämt dig för att ta tillbaka din kraft och styrka.

DISTANSARBETEN (Samtliga tjänster utförs mot Förskottsbetalning)

Tidsbokningar till samtliga tjänster: mån – tors kl. 12.00 – 13.30 på
0708 – 654 504.
Jag besvarar inte frågor via SMS, Mess eller E-mejl.

Handelsbanken 6779 – 718 985 168 eller
Swisha till 0708 – 654 504 (Akuta tider finns alltid att få)

Årsläggning ger dig en generell bild på vad som kan hända månad för månad med personliga budskap från dina egna guider och vägledare och som är viktiga för dig att veta eller tänka på
Pris: 500:-

Andlig vägledning/Rådgivning per telefon eller privat sittning
Pris: 500:-/1 timme
350:-/30 min

Enklare Healing och beskydd om du är/varit sjuk, dämpar stress/ångest, fylla på med energi
Pris: 500:-

Avancerad Spektral Healing™ och Frekvensrensning Healing, kan delvis hjälpa dig att ta tillbaka dina själsfragment som uppstått vid traumatiska upplevelser, rensar din aura och samtliga kroppar från mentala och känslomässiga övergrepp orsakade av personer samt negativa mörka energiformer som ex. falska ljusbärare, mörka utomjordiska väsen och deras medhjälpare (ej demoner, besatthet). Efter reningen kan jag bygga upp ett tillfälligt beskydd omkring dig som du sen får fortsätta att upprätthålla på ditt eget sätt.
Pris: 1.500:-

Distansrening av bostad/kortvarigt beskydd
Pris: 500:-

Konsultation och problemlösning angående Mörka Negativa Energiformer
Pris: 500:-/1 timme

Drömtydning/ Få svar på vad ditt undermedvetna vill förmedla till dig. Ju fler detaljer du berättar om desto mer information får du.
Pris 250:-

NYHET FÖR ÅRET 2018
Kurser angående Mörka Negativa energiformer. I detta koncept kommer vi att gemensamt arbeta på att ta reda på vad eller vilka krafter som motarbetar dig, lära dig att rensa och beskydda dig, arbeta på att stärka dig och ta tillbaka din kraft. Personliga sittningar och enklare rensning kommer att erbjudas i samband med kursen.

VIKTIGT ATT KOMMA IHÅG
*Glöm inte att skicka ditt fullständiga namn samt adress så du får ditt kvitto efter att du har betalat hela summan och arbetet är slutfört.
*Innan du betalar är det givetvis viktigt att du först kontaktar mig så att vi kan avgöra om jag är rätt person till att hjälpa dig eller inte.
*Jag har inga illusioner om att kunna hjälpa alla, det kan jag inte. Därför är det viktigt att du (efter en vecka) kontaktar mig ifall du är missnöjd med din behandling och talar om varför. Jag är inte intresserad av att få fullt betalt av en kund som inte blir hjälpt.
*Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos eller använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig. Gäller inte utmattningssyndrom.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa mer här Lite om mig. Boken till Personlig Självutveckling finns här på bloggen, under fliken Handboken till självkännedom för er som är intresserade att arbeta med personlig självkännedom. Allt material, behandlingssätt och kunskap är framtaget av mig själv med hjälp av mina guider och vägledare. Ingenting av det som jag arbetar med baseras på någon annans kunskap eller verktyg. Även om vissa ord förekommer i texten, som andra människor också använder, är behandlingsformen fortfarande unik och har inte något att göra med hur andra arbetar. Eftersom jag valt att ständigt utvecklas framåt har också min behandlingsmetod förändrats parallellt med mig. Därför har min behandlingsmetod haft många namn under åren.

Vad är Spektral Healing™ och på vilket sätt kan jag hjälpa dig

Spektral Healing™ är en helt ny behandlingsmetod som jag, mina guider och vägledare tagit fram. Precis som innan erbjuder jag exakt samma hjälp till självläkning, det är själva metoden som utvecklats och tagit en ny form. Jag hjälper dig med att:
återställa din kraft

får bättre kontakt med dina egna känslor och tankar

delvis hjälpa dig ta tillbaka dina själsfragment som uppstått vid traumatiska situationer i detta livet men också från tidigare liv

stänga vissa permanenta hål i aurafältet

tillfälligt bygga upp ett skydd omkring dig

rensa bort de energier som du inte längre behöver eller som inte är dina egna

du får hjälp med att se dina personliga beteenden och mönster som hindrar dig från att leva livet fullt ut

du blir medveten om vad som stoppar ditt flöde

bryta mentala och energimässiga övergrepp som är riktade mot dig och som orsakas av negativa energiformer, astrala attacker från levande personer, Svart Magi, Voodoo och förbannelser

hjälpa dig bryta Karmiska mönster och kontrakt som inte är dina egna chakrabalansering
dämpar stress och ångest

hjälpa dig i dina sorg- och smärtprocesser

hjälpa dig i din process med att läka ditt Karma

tar bort eteriska implantat och initieringar från tidigare kurser eller behandlingar som inte är bra för dig

öka livsenergin efter svår eller långvarig sjukdom

öka din kraft, styrka och energi

Många tror att när de fått hjälp med dessa problem att de automatiskt kan fortsätta leva sitt liv med samma dåliga vanor och beteenden. Som healer är det mitt ansvar att hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv, rena och tillfälligt beskydda dig men det är ditt ansvar hur du sen väljer att leva ditt liv i fortsättningen. Fortsätter du missbruka eller inte arbeta på att läka dig själv, förändra dina mönster och beteende eller att ta tillbaka dig egen kraft är allting meningslöst och då kan du inte klandra någon annan för dåligt resultat.

Med denna behandlingsmetod kan du komma långt när det gäller att läka dig själv, om du väljer det. Ju mer intensivt du arbetar med att släppa taget, följa de råd du får och arbetar med att få upp till ytan alla dina begränsande känslor och tankar, desto bättre resultat får du. I dina cellminnen lagras all kunskap och erfarenheter under hela din existens. När dessa cellminnen aktiveras får du tillgång till all den information som du behöver för att läka dig själv. Även om det som kommer upp till ytan är smärtsamt och jobbigt så upplever de flesta det som enormt befriande. Eftersom du själv kommer i kontakt med ditt eget inre blir det lättare för dig att bearbeta det som du behöver släppa taget om. De minnen, känslor och tankar du upplever, under dina behandlingstillfällen, blir därför också din egen sanning och inte min.

Om du ska ha andlig rådgivning/vägledning av mig kommer jag att berätta allt som jag får till mig, jag undanhåller inget. Om jag inte kan svara på någon fråga, säger jag det till dig. Det finns inga färdigskrivna manualer för alla frågor som du ställer. En del situationer, händelser och relationer är något som tillhör din personliga resa för att hjälpa dig med att få insikter. Detta är en del av din Karma och det kan ingen ta bort. Har du kört fast i livet och vet varken ut eller in? Min specialitet är att hjälpa dig se var du sitter fast i livet och vad du behöver göra för att bryta den negativa nedåtgående spiralen du befinner dig i. Har du funderingar kring dina närmaste kan jag hjälpa dig att bättre förstå dem, deras behov och vad de bär på inombords för att stärka och läka er situation. Däremot bryter jag aldrig integriteten och svarar på frågor gällande personers liv som inte har med dig personligen att göra. 

© Diana Sjöbeck

16 kommentarer till Mina tjänster

 1. Angelica skriver:

  Hej Diana,

  Stort Tack för all din hjälp med att besvara mina frågor . Det kändes som en oerhört stor lättnad att få prata med dig.
  Jag kommer garanterat att boka en ny tid igen.

  Liked by 1 person

 2. Vicky skriver:

  Jag kom till Diana första gången som en skör liten fågel…om någon hade petat på mig kändes det som om jag skulle ramla ihop och dö. När jag sedan hade fått hjälp kändes det som om jag kunde släppa allt det som fick mig att känna så…redan på gatan när jag gick därifrån.Av djupet från mitt hjärta så är jag evigt tacksam att vi två möttes. Det har varit en lång process och jag känner hur jag bara växer som människa för varje gång som hon har hjälpt mig. Jag har varmt rekommenderat denna healing till många människor som också känner precis som jag…att det finns ingen som henne. Med sin värme..passion och sin fantastiska kunskap inom detta område har hon hjälpt mig tillbaka till livet och fått mig att gå förbi och släppa dessa eländiga blockeringar som innan gjort att jag inte kunnat gå vidare. Mitt liv har kännts som en broms. Och det har verkligen fungerat att laga denna lilla trasiga sköra lilla fågel…vill säga tack för att du finns! För jag vet verkligen inte hur jag skulle klara det utan dig! Du har fått mig att känna mig värdefull och en finare gåva finns inte…Tusen Tack…fast ord är inte nog. Kram

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Tack för din underbara feedback kära Vicky. En människa som du med ett stort hjärta och värme förtjänar det bästa som livet kan ge. Släpp det som varit, se möjligheterna, lev i nuet och allting kommer att falla på plats vid rätt tidpunkt. Kram ❤️❤️❤️

   Gilla

 3. Ingrid skriver:

  Min uppfattning är att du, Diana, delar med dig på ett otroligt frikostigt sätt, dels här i din unika blogg; där du förmedlar så mycket klokhet, kunskap och övningar, samt per telefon.
  Det märks att du är en eldsjäl, varm och genuin, och knivskarpt ärlig!
  Diana, du möter mig professionellt och ditt seende är klockrent. Du har även gåvan att möta mig där jag ”är”, och är säkert lika bra på detta med alla som söker din hjälp!
  Jag är tacksam, så tacksam!
  ❤️

  Gilla

 4. sandrine skriver:

  Om man är sjukskriven… Kan man inte få healing av dig då?

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Klart du kan få healing om du är sjukskriven.

   Undantaget är: Om du för närvarande går i terapi för psykisk ohälsa, har någon form av diagnos eller använder antipsykotiska mediciner, kan jag inte hjälpa dig.
   Om något är oklart i denna beskrivning rekommenderar jag att du ringer till mig.

   Gilla

 5. Johanna skriver:

  Hej Diana!
  Tack för igår. Kände stor inspiration och lättnad. Jag fascinerades av hur rätt du prickade på allting. Jag hängde upp positiva affirmationen i hela lägenheten.
  Jag vill verkligen få till en förändring. Jag vill leva mitt drömliv .
  Återigen tusen tack.
  Med vänlig hälsning, Johanna

  Gilla

 6. Monica Johansson skriver:

  Tack så jätte mycket för samtalet!

  Att få prata med någon som varit med om liknande, hjälper enormt mycket.
  Och du har en väldigt intressant sida, som tar upp saker som många inte vågar prata om, guld värt. Tack för råden du gav skall prova detta.

  Kram Monica.

  Gilla

 7. Anonym skriver:

  Hej Diana!
  Tack för att du lyssnade och tog in allt jag berättade. På något sätt ska jag komma tillbaka till det liv jag hade innan mitt elände.
  Det kändes genast lite mer hoppfullt efter vi pratades vid i telefonen. Och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, det hjälper både mig och många andra. För man känner sig väldigt ensam i detta, men att läsa att någon annan råkat ut för liknande och också hittat en väg ut ur det hjälper oerhört mycket.

  Är väldigt tacksam för hjälpen. ❤

  Kram Monika.

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Varsågod Monika 😃❤️ Ensamma är vi inte men det är svårt att hitta människor som förstår och vågar prata om det som inte är kärleksfullt. Jag tror inte på hemligheter eller förnekelser. De energierna måste lyftas fram för att läkas och slutligen tappa sin kraft över oss.
   Lycka till ❤️

   Gilla

 8. Kim skriver:

  Hej, jag älskar hela din blogg. Är så glad när jag ser att du uppdaterar den och tycker allt du skriver om är lika värdefullt och viktigt. Jag har fått mycket hjälp av dig och har sen första dagen jag läste din blogg bara förändrats till det bättre (enligt mig själv) trots att jag har samma problem så har du gett mig redskapen att se dom på ett positivt sätt och inte låta problemen bli min personlighet. Du är rak och ärlig på ett kärleksfullt sätt både i bloggen och i verkligheten. När jag hittade din blogg läste jag igenom allt och fastnar jag i samma problem så brukar jag läsa dina inlägg om och om igen för att lyckas. Du har förändrat mig till en mycket gladare och lyckligare mamma/människa/vän och det är för allt du lärt mig i din blogg bl.a. Jag har även fått distanshealing av dig och har bara positivt att säga om den. Mitt liv har bara förändrats till det bättre tack vare din healing, din blogg, dina raka kärleksfulla råd. När jag fick distans healing kändes det i hela kroppen som vibrationer och allt kändes så mycket lättare. Jag har fått healing vid några tillfällen allt eftersom jag insett att jag gått tillbaka till samma mönster så har jag behövt mer healing och älskar känslan efter. Jag överdriver inte när jag säger att Diana gör underverk och rekommenderar alla att både göra healing och läsa hennes blogg. Tack bästa Diana jag är så tacksam att jag hitta dig som kom att bli min räddning ❤️❤️❤️ Kram Kim

  Gilla

  • Diana Sjöbeck skriver:

   Tack från djupet av mitt hjärta för dina ord och upplevelser Kim 🙂 ❤ En vacker dag kommer vi att mötas personligen och då vill jag ge dig en varm kram men tills dess får du nöja dig med en eterisk 🙂
   Allt gott till dig/er ❤ ❤ ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s