Jag har bara en blogg

Hej kära vänner och bloggare

Jag har i dagarna upptäckt att någon skapat sidor på nätet, i mitt namn, med innehåll som jag starkt tar avstånd ifrån. Det verkar tyvärr som den personen hållit på med detta sedan 2017. Sidorna innehåller mina bilder och texter. Personen har även lagt in länkar till porrsidor, vid mina texter. Den personen har också skannat in texter och bilder från andras böcker och skapat otaliga sidor under mitt namn.

Detta tar jag som sagt ”STARKT AVSTÅND IFRÅN”.

Hittar ni något material, sidor eller länkar, kopplat till mitt namn så återkom gärna till mig ASAP.

Jag har bara en blogg och allt som jag skriver här står jag för.

Jag håller just nu på med att försöka stänga dessa olämpliga sidor, mha Google och andra leverantörer av hemsidor.

Tack för Er hjälp och förståelse!

Mvh Diana

2 svar till “Jag har bara en blogg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: