Vad är syftet med reinkarnation?

Syftet med reinkarnationsprogrammet
”Enligt berättelsen i Första Moseboken fördrevs Adam och Eva ur lustgården efter syndafallet. Adam och Eva hade brutit mot Guds förbud mot att äta av frukten från Trädet som gav kunskap om gott och ont (Kunskapens träd). I Första Moseboken kapitel 3 står det om syndafallet och hur skam och rädsla kom in i relationerna mellan Gud, Adam och Eva. När denna enhet bröts så gav Gud en beskrivning av vilka konsekvenser deras olydnad kommer att få och de drevs ut ur trädgården och gick därmed miste om evigt liv och tillgång till livets träd.”

Reinkarnationssystemet är utformat för att leda bort människor från sanningen och hålla dem kvar i de lägre astrala världarna efter döden. Denna form av manipulation blir lättare att implementera om själarna hålls fängslade inom ett slutet system och reinkarnera med minnesförlust på jorden.

Andligt uppvaknande med Diana SjöbeckMänniskan skapades av en girig och hänsynslös gud, något som symboliken för Eden, Adam, Eva och ormen bekräftar. Den berömda illustrationen berättar om mänskligheten som vaknar från illusionerna genom att uppleva det gudomliga jaget genom Kundalini resning. Äpplet var kunskapens frukt som gav dem möjlighet att vidareutveckla sig själva andligt och höja sig över den fysiska tillvaron de befann sig i. Hur skulle våra liv se ut om vi verkligen kunde se det verkliga från det falska, det goda från det onda? Denna kunskap är naturligtvis förunnat till de få med verklig makt och särskild genetisk sammansättning. En kärleksfull gud ville helt uppenbart lämna dem kvar i en låg vibrationsfrekvens, bortom all kunskap, dömda till att reinkarnera med total minnesförlust i all evighet… Kärlek är för mig inte den beskrivningen. För mig är det exakt så mörkret eller ondskan agerar.

Andligt uppvaknande med Diana SjöbeckPolaritet finns på de lägre existensplanen och i allra högsta grad på jorden. Kunskap t.ex. är varken gott eller ont i sig, det är bara information. Det är först när kunskap används till att manipulera eller upplysa som det blir polariserat. Reinkarnation och fysisk existens har ingenting med lärande att göra. Livet på det fysiska planet är ingen skola, det är ett dimensionsfängelse som tvingats på oss. Om vi verkligen vore här för att lära oss skulle det vara logiskt att vi kommer ihåg de tidigare liven så vi inte skulle göra om samma misstag om och om igen. Hur ska vi kunna göra andliga framsteg när vi kommer tillbaka till exakt samma utgångspunkt gång efter gång? Om vi tittar på hur livet är på jorden och vad som manifesteras kan vi klart och tydligt se att många människor fortfarande är på samma nivå mentalt och andligt som för tusentals år sedan på grund av detta system. Utöver dessa problem finns det andra oönskade effekter som själar upplever efter den fysiska döden. I ett slutet system finns det ingen väg ut förutom den utvägen som någon förutbestämt. Vilken kärleksfull gud skulle vilja se själar lida i livet eller bortom?

Vi är eviga varelser med oändligt liv. Först när vi frigör oss från det fysiska fängelset kan vi fortsätta vår väg mot en verklig andlig utveckling som sanna andliga varelser med all kunskap om oss själva, vårt förflutna och med fullständigt intakta minnen. Endast då kan vi äntligen gå framåt och vidare till andra existensplan.

Vi får inte glömma att denna planet från första början ägdes av parasitiska varelser som har skapat oss till sin avbild. De är skaparna av detta system och det är dem som bestämmer över sin egendom. Det är inte konstigt att inga andra har rätten att lägga sig i över vad som pågår här på Jorden. I ditt hem är det dina regler som gäller. En del tror att det finns utomjordiska varelser som samarbetar med våra politiker i hemlighet och att det är positivt på något sätt. Jag tittar endast på den senaste tidens utveckling, som lögnen om Covid-19 pandemin används till att skapa en ny samhällsstruktur, isolera och separera oss ifrån varandra. Tycker att allt det som för närvarande pågår och planeras inför framtiden talar ett tydligt språk. Om vi t.ex. kan skapa teknik som fördummar och hjärntvättar oss att gå i en redan utstakad riktning är för mig varken utvecklande eller frigörande. Det finns massor med oöverkomliga blockeringar som skapas för att hålla vår energifrekvens nere och i ett konstant tillstånd av rädsla och oro.

De flesta som lever här och nu lider av minnesförlust, till och med de avancerade varelser som kommit hit för att väcka mänskligheten. Det tar lång tid att minnas vem man är och komma ihåg syftet med sina ursprungliga uppdrag. Mina personliga upplevelser jag haft i mina meditationer går emot av det som jag lärts att tro på här på Jorden. En skeptisk inställning har hjälpt mig många gånger att sortera i all den information som vi dagligen matas med att tro på som absoluta sanningar. Som jag tidigare sagt, jag följer min egen väg och jag står hellre ensam än att gå emot min sanna natur. Instinktivt känner jag när någonting inte resonerar med mitt inre ljus. Jag vet att det finns många andliga system här på jorden som används som dimensionsfällor av olika slag och själsbedrägerier. Det är viktigt att bli påmind om detta, lite då och då. Det är lätt att även avancerade varelser faller tillbaka till lägre vibrationstillstånd och är nu fångade i detta dimensionsfängelse utan kunskap om varför de är här och var de kom ifrån.

Andligt uppvaknande med Diana SjöbeckAlla bär på en unik vibrationsfrekvens och det är den som avgör på vilken plats vi kommer att hamna på när vi lämnar livet på jorden. Min personliga förståelse, så här långt, är att vi hamnar på den plats som återspeglar vårt energimönster eller vibrationsfrekvens. Vi kommer alltid att hamna på den plats där likasinnade finns. Om du bär på kärlek och medkänsla är det detta du kommer att möta. Om du bär på hat och våld är det detta du kommer att möta. Om du tror på en viss religion och det är en del av ditt liv är det detta du kommer att möta. Himlen eller helvetet är endast hologram som återspeglar det vi bär på. Givetvis kommer du efter en tid att få möjligheten att komma tillbaka till Jorden för att lära dig några nya saker som du kanske missat, inte förstått eller inte blivit färdig med. Andlig utveckling sägs ju bestå av alla kontraster så du kanske vill komma tillbaka och uppleva hur det är att vara avundsjuk, vara våldsam, hatisk eller lära dig vara ödmjuk och ha medkänsla för din nästa. Du inkarnerar och har inget minne av dina tidigare minnen, insikter eller erfarenheter. Vill vi verkligen tro på att detta påtvingade system på något sätt hjälper oss att utvecklas andligt? Var och en får tro vad den vill och fortsätta leva sina liv efter vad de önskar. Jag är inte ensam om att ha dessa tankegångar. Om någonting börjar gnaga inombords är det kanske dags att vidga sina vyer och börja söka efter meningen med vad livet och döden egentligen har för syfte på denna planet.

Vilka ligger bakom reinkarnationsprogrammet
Vad känner du till om Karma herrarna och deras budbärare i form av änglalika varelser och påstådda upphöjda mästare? Har du personligen varit i kontakt med dem i livet som du lever nu eller följer du endast ett program som ger dig en viss tro? Vad är Fri Vilja för dig? Hur kan du med säkerhet veta att du är i kontakt med de verkliga kärleksljusa varelserna bortom alla dimensionsslöjor och nivåer av astrala världar som skapats av dessa utomjordiska varelser?

Ha en underbar dag och följ alltid ditt eget hjärta och den sanning som resonerar med ditt inre.

© Diana Sjöbeck

Ett svar till “”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.