Reflektion

Skönt att ha haft tid till reflektion, en tillbakablick på det som varit för att bättre förstå nuet. Varje beslut leder till en konsekvens, på gott och ont, som alla redan vet. Har också funderat mycket på vad som äter min energi och vad jag gjort för att fylla på. Det sistnämnda har jag varit dålig på kan jag ärligt säga. Egentid är för mig väldigt viktigt för att må bra. Ensamhet för mig är som att ha semester, att kunna tänka mina egna tankar, känna mina känslor och ha kontakt med min själ och energi. Det är extremt dränerande att ständigt ”känna” av någon annans energi. Det blir inte bättre av att träffa andra människor, snarare tvärtom.

Vi är alla så olika och trots att vi är medvetna har många tappat förmågan av att förstå att vi också har olika behov för att må bra. Det ingen överdrift att säga att om inte jag mår bra kommer inte min omgivning att må bra. Inspiration, kreativitet och kraft kan inte existera hos någon som är utmattad, det är den enkla sanningen.

Nu är jag i alla fall tillbaka efter en lång vilopaus. Ni som väntat på att få behandlingar är välkomna att ringa under mina telefontider. Hoppas att ni alla har haft en underbar semester med mycket vila och fantastiska minnen som ni kommer att bära i era hjärtan.

©️ Diana Sjöbeck

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.