Ljusarbetare Vs. Mörkerarbetare

Andligt uppvaknande med Diana SjöbeckTillhör ni den gruppen ljusarbetare som ofta blir angripna av *mörkerarbetare? Ni kanske till och med blivit attackerade för ert ljusarbete eller den information ni försöker sprida till omvärlden? Har ni blivit falskt anklagade, smutskastade och beskyllda, av ett fåtal personer för alla deras problem i livet, efter ni har försökt att hjälpa dem? Jag vet att ni är många och en del av er har jag pratat med. Jag skriver denna artikel för att påminna er om att aldrig tillåta er att gå in i mörkerarbetarnas manipulativa energi.

Deras främsta avsikt är att stänga ner er genom hot, skrämselpropaganda och känslor av ovärdighet. När ni i dessa stunder känner er dränerade, små och svaga vill jag att ni ska ta tillbaka er kraft och minnas dessa ord:

Ni är ett hot mot deras existens, ni stänger ner dem och deras källa till näring, ni hjälper människor att ta tillbaka sin kraft, ni hjälper människor att läka sina själsliga sår, ni hjälper människor att öppna upp sig till kärleken, ni stänger portar till det som är negativt och illasinnat, ni informerar andra människor om de negativa krafternas existens och hur dessa arbetar för att förgöra ljuset och kärleken här på jorden, ni hjälper till att höja medvetandet på denna planet så att en uppstigning blir möjlig.

Av dessa anledningar vill de förgöra er och det är inga bagateller precis.

Kom ihåg, mörkerarbetarna och deras källor, känner till alla era svagheter och dessa använder de aktivt emot er. Vid minsta lilla spricka i ert energifält kan de få ett övertag över er och våldföra sig på er energi samtidigt som de förstärker tvivlen inom er som ni redan har. Om ni har någon svårighet, på något plan i ert liv, kommer de att förstärka denna känsla av misslyckande inom er och vända det emot er. Alla era tvivel, svårigheter, problem, rädslor, skuldkänslor osv. är ett vapen som de använder för att energimässigt bryta ner er, stänga av ert flöde och släcka ljuset inom er.

Mörkerarbetarna projicerar också aktivt sitt inre mörker på er i hopp om att finna någon spricka av tvivel där detta negativa frö kan gro och spridas inom er. Varje gång ni blir kränkta av deras ord, tar dem till er, skapas osynliga band mellan er. I det ögonblicket får de automatiskt tillgång till alla era känslor och tankar, samtidigt som de kan mata er med negativ energi. Om ni skulle känna av att ert flöde stagnerat eller blockerats, utan förklarliga skäl, har ni med all säkerhet någon/några väsen som stjäl av er inre kraft och potential. Ni förstår säkert vad jag menar, vi har pratat om detta innan. Vad ni än gör, ska ni aldrig ge dem något som helst utrymme till att energimässigt våldföra sig på er.

Ta genast tillbaka er kraft, er inre styrka, kapa allt som inte tillhör er och dra ner ljus och kärlek till er. Använd er urskillningsförmåga och intuition i fortsättningen, när ni ska hjälpa människor. En del av dem är inte vad de utger sig till att vara. De skickas till er för att stoppa ert ljusarbete.

*Vi accepterar och förstår att det finns ljusarbetare som inkarnerar i fysiska kroppar för att hjälpa mänskligheten framåt i sin personliga utveckling. Då är det inte konstigt att det finns ”mörkerarbetare” som inkarnerar i fysiska kroppar för att förgöra eller stoppa mänsklighetens utveckling. Mörkerarbetarna är oftast människor som är besatta av någon form av mörk negativ energi eller samarbetar med mörka negativa energier.

Ljus, kärlek och flöde önskar jag er alla

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck

8 svar till “Ljusarbetare Vs. Mörkerarbetare”

      1. Allt ditt skrivna har hjälp mig extremt mycket under en extremt svår tid.Skönt att veta att man inte är helt ensam när man upplever saker som ”inte finns” , det har hjälpt mig att inte tappa riktning och tron på mig själv. Är säker på att du hjälper väldigt många människor på vägen. Ha det bäst och glöm inte vara rädd om dig. Kramar/Catrin

        Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.