Varmt välkomna till min blogg alla vackra själar

Roligt att du hittat hit och jag hoppas att det du läser här kan ge dig lite inspiration och styrka på din personliga resa. Jag tror nämligen, att ju mer vi kan dela med oss av vår egen kunskap och insikter desto snabbare kan vi utvecklas och växa för att må bättre på alla plan. Om vi ska ha möjlighet att göra rätt val i våra liv måste vi ha flera valmöjligheter än det vi känner till för tillfället. Jag hoppas att mina personliga erfarenheter kan hjälpa dig framåt i livet till bättre hälsa och kanske till och med ge dig lite nya insikter. Det är syftet med denna blogg, att inspirera dig till att följa ditt inre och ditt hjärta.

Men först vill jag passa på och tacka er alla som följer min blogg i kärleksfull anda. Ett stort TACK till er alla som har gillat, kommenterat och hjälpt till att sprida mina inlägg. Jag hoppas att ni vill fortsätta att gå sidan om mig under min andliga resa och ta del av mina personliga erfarenheter och insikter. Hoppas att även ni delar med er av era egna upplevelser.

Min andliga resa påbörjades inte vid någon särskild tidpunkt, den har liksom alltid funnits där, inom mig på djupet. I vår släkt har vi haft en hel del ljusarbetare och några få som gick en annan väg. I min barndom hade jag dialog med olika väsen, på ett språk som ingen förstod, och jag kände mig för det mesta beskyddad och älskad utav dem på andra sidan. En av dem var min morfar som jag aldrig hade träffat, han dog när min mamma var i tonåren. Under hela min barndom och en del av tonåren kände jag hans närvaro väldigt starkt. En gång varnade han mig med klar och tydlig röst och det räddade bokstavligen livet på mig. Jag kunde känna hans närvaro när jag behövde tröst, när jag var ensam och inte hade någon att prata med. ”Ge aldrig upp, du är älskad” – var ord jag ofta kunde höra och det är jag enormt tacksam för. Jag kunde känna närvaron av olika väsen, även dem som var mindre trevliga och jag minns min rädsla av att gå till vissa platser eller möta vissa personer. Denna intuitiva känsla har jag med mig varje dag. För det mesta vet jag vad jag möter men ibland måste jag ha lite mer tid på mig. Energier är inte alltid som de verkar vara, illusionerna kan vara många och en del väsen/människor är väldigt duktiga på att kamouflera sitt rätta jag.

Genom åren som gått har min kontakt till Universums mångfald av energier lärt mig mycket om mig själv och det är jag tacksam för. Varje gång jag ändrat riktning inom min personliga andliga utveckling har guiderna avlöst varandra. De kommer och går hela tiden allt eftersom jag utvecklas och får nya insikter. Minns särskilt en guide jag hade i början av 90-talet som aldrig sa någonting. Det var en gammal indian som alltid stod med armarna i kors och stirrade på mig. Bara jag tänker på honom får mig att skratta inombords. Han lärde mig att lyssna med intentionen att förstå vad som sägs, mellan raderna. Efter honom hade jag en guide som lärde mig att känna in de verkliga avsikterna bakom olika väsen. Han lärde mig att släppa taget om vikten vid vad medhjälparna kallas och gå mer på känslan av deras budskap. Därför bryr jag mig i dag inte om att fråga vilket namn de har, jag tackar dem istället för att de valt att gå sidan om mig under en tid. Betydelsen av namn är förknippat med Egot och ju mer storslagna namn (som ex. andliga mästare eller änglar) kan utnyttjas av väsen som vill vilseleda oss, när vi kallar på dem. Bara min enkla åsikt som är rätt för mig. För mig är det betydligt viktigare vad de vill lära mig och på vilket sätt de förmedlar sina budskap. Om någon av dem inte skulle kännas rätt eller kärleksfull ber jag dem vänligt, men bestämt, att avlägsna sig.

Honesty TruthAlla är vi Universums barn, vi har olika uppgifter att utföra och vi är alla lika mycket värda. Hierarki är något vi matas med att tro på och följa, men så är det inte i de högre dimensionerna. Även våra guider och vägledare har olika uppgifter och till och med de utvecklas, precis som vi gör. Andlighet är ingen tävlan och handlar inte om skalor och graderingar. Vem kan egentligen bedöma vem som kommit längre i sin andliga utveckling? Att upprätthålla positiv energi är väldigt viktigt, oavsett vad vi konfronteras med. Det handlar om att hitta möjligheterna i det som anses vara omöjligt, att se det positiva i det som anses vara dåligt. Men däremot är jag ingen blåögd idiot som inte ser motpolen av den positiva kraften, vad den orsakar och skapar i världen och på energimässigt plan. Mitt hjärta vill förmedla även det mörka, destruktiva och kärlekslösa. En del tycker verkligen att jag ÄR negativ och ska sluta skriva om den negativa energin men jag följer mitt inre och mitt kall. De som påstår detta känner mig inte, har aldrig pratat med mig, har förutfattade åsikter om mig genom att blint tro på vad andra säger om mig eller så förstår de helt enkelt inte det jag skriver om. Det finns de som förstår mycket väl vad det handlar om och inte vill att informationen ska komma ut. Oavsett vilket får de väldigt gärna tro vad de vill, vi har yttrandefrihet i detta land, förutom näthatarna och de självutnämnda mästarna som anser sig stå för någon högre moral och etik som resten av oss inte förstår.

Inget jag skriver här på bloggen eller på Facebook är några absoluta sanningar, det är endast mina egna reflektioner och erfarenheter jag delar med mig, till er som vill lyssna på mig. Jag säger inte heller att ni gått vilse i livet, att ni har fel i era val eller ger mig rätten att kränka er personliga tro och åsikter. Vet ni förresten hur många doktriner det är som påstår sig stå för gudomliga sanningar eller absoluta vägar till upplysning? Nästan alla gör det, de största religionerna gör det, sekter gör det och slutligen också nyandliga grupper som anser sig stå över dig och berättar gärna för dig vad du måste göra för att återinställa dig i ledet för att nå upplysning. Många av dem tycks inte ens förstå begreppen respekt eller Fri Vilja, särskilt när deras mässande går in på ditt privata utrymme. Jag bryr mig inte det minsta om vad andra människor tror på eller på vilket sätt de väljer att leva sina liv, så länge de inte skadar någon eller tvingar sin vilja på någon annan.

Visst generaliserar jag ibland, men endast för att lyfta fram andemeningen, essensen i det som är viktigt att komma ihåg, ändra eller släppa taget om. Självfallet kvarstår behovet, från en del människor, av att dissekera varenda liten mening, i negativt syfte, för att vifta med sitt finger var jag felat och att jag genast ska rätta mig in i ledet för att följa deras syn på upplysning. Jag har inget behov av att gå in på andras sidor eller grupper, som går emot allt det jag själv tror på, för att kränka eller ifrågasätta det de själva tror på. Samma respekt visas inte alltid tillbaka! Ärligt talat… vilken människa kan ge sig rätten att kritisera och ifrågasätta mina val, min tro, min sanning, min väg, MITT HJÄRTA? Som jag sagt många gånger tidigare: ingen tvingas läsa eller tro på det som skrivs här. Jag skriver utifrån det jag ser och upplever vilket innebär att det är min sanning och inte någon annans. Det tycker jag är en astronomisk skillnad som en del fortfarande vägrar att förstå eftersom de inte läser vad jag skriver och är totalt uppslukade av sina sanningar vilket måste gälla alla andra också. Om någon känner att denna blogg inte går i linje med er övertygelser och inre sanningar kan ni gå en annan väg med kärlek i ert hjärta. Om behovet att förlöjliga mina budskap kvarstår, kan jag bara tolka det som att det inte kommer från den kärleksfulla energin.

Önskar er alla Ljus, Kärlek och Flöde 

Vänligen dela och gilla sidan så länge det går i linje med era egna övertygelser och sanningar.

© Diana Sjöbeck 2013/2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: