Anonymitet

Jag tänker inte besvara anonyma brev eller kommentarer som är hatfyllda. Spridning av negativa energier, missförstå kärleksfulla budskap, smutskasta någons arbete eller beskylla någon för något de aldrig har gjort eller sagt, får ni göra det någon annanstans.

Detta är min blogg, Diana Sjöbeck heter jag. Här delar jag med mig av mina personliga erfarenheter, insikter och kunskap från mina medhjälpare. Ingen tvingas läsa det jag lägger ut, alla har en Fri Vilja.

Starta din egen blogg och smutskasta människor om du vill, men gör det under ditt eget namn och våga stå för det.

Mvh Diana Sjöbeck

2 svar till “Anonymitet”

 1. Stå på dig. Jag blir stärkt av dig din tydlighet och rakryggighet. Det pågår så mycket smutskastande, lögner och förtal från desperata människor där livslögnerna och sanningarna börjar komma ikapp. Under dom senaste åren har lögnerna duggat tätt om mig, tyvärr ett dyrt pris när man väljer att inte följa flocken. Samtliga dina inlägg har stärkt mig mer än vad du kan ana.Stort tack för det. Du har mitt 100 % stöd.Kramar och tankar/Catrin.

  Gilla

  1. Tack Catrin

   Dina ord betyder väldigt mycket för mig ska du veta. Det är tragiskt att människor väljer att leva i lögner och att försvåra livet för sina medmänniskor. Det blir så, tyvärr, när hjärtat inte vill ta in kärleken eller viljan till att se sina negativa mönster. Ett stort tack från mitt hjärta och massor med kramar till dig ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: