Min gåva till er ljusarbetare

Alla ni vackra, underbara ljusa själar som påminner mig om en stjärnklar natt. Ni har mycket att ge och har så mycket potential som ni är rädda för att använda. Er tid är NU, er tid är att sprida ut era vingar och ta emot all den kärlek som finns omkring er. Er tid har kommit att ni visar ert rätta ansikte och sluta gömma er bakom fasader som inte är era egna. Ni har inte kommit hit för att gömma er i skuggorna. Ni har kommit hit för att lysa upp vägen för andra som gått vilse i illusionerna. Ni har kommit hit för att föra fram sanningarna i ljuset. Genom varje kärleksfull handling, tanke, ord och känsla transformerar ni det som inte vibrerar i sanning, ljus och kärlek. Bara genom att vara den ni är gör ni små underverk genom livets resa. Ni är inte små, ni är inte obetydliga och definitivt inte ovärdiga. Ni är storslagna, fantastiska och värda det bästa som detta livet har att ge er.

Andligt uppvaknande med Diana SjöbeckTa steget ut ifrån det som håller er tillbaka. Ta steget ut ifrån det fängelse som ni har blivit lärda att sitta i, år ut och år in. Ni är inte kraftlösa även om det är det ni har lärt er att tro på om er själva. Dröm era egna drömmar, skapa ur hjärtats energi. Låt det förgångna vara i det förflutna. Er framtid ÄR vad ni gör HÄR och NU. Omge er med människor som tror på er, er förmåga, era visioner och, framför allt, de som älskar er för den ni är. Lev ert liv efter era egna principer på era egna villkor. Det spelar ingen roll vad jag tycker, vad andra tycker. Det som är viktigt är vad ni själva tycker och vad ni själva vill åstadkomma i era egna liv. Stäng dörren till pålagda mönster, begränsningar, måsten, och allehanda hinder som skapas av trög och nertyngd energi. Detta kommer inte från er, detta kommer från det kollektiva medvetandet. Det är detta ni ska transformera. Det är detta ni ska hjälpa till att läka på denna planet.

Släpp nu alla tvivel som ni har inom er. Dessa tvivel kommer inte från ert ursprung. Dessa tvivel har såtts inom er och har ingenting med er inre själ att göra. Dessa tvivel är andras rädslor, känslor av maktlöshet och obetydlighet. Dessa frön av tvivel vill släcka er inre låga av passion, kreativitet och inspiration. Det är just dessa attribut som ni behöver för att skapa i ljus och kärlek. Det är dessa krafter som ni fötts med och de finns där, undangömda bortglömda och förträngda. Men de finns där, någonstans på djupet, i ert innersta inre.

All ljus, kärlek och flöde önskar vi er

Vänligen dela tack

© Diana Sjöbeck & Draksjälarna

9 svar till “Min gåva till er ljusarbetare”

 1. Tack för denna upplyftande text, då vet jag att jag gick min rätta väg när min blogg blev till. Vi ljusarbetare ska alla genom våra egna uttryck visa på att andevärlden som finns.

  Gilla

 2. Tack Diana dom raderna var skrivna till mig, imorgon är en stor dag för förändring i mitt liv.
  En fråga: du klippte ju banden till mig ett halvår sen, jag vet inte om du minns. Undrar kan du känna om det finns mer kvar så här rakt av? jag har varit dålig på att rena mig o hemmet.
  kram Sandy

  Gilla

  1. Hej Sandy
   Det känns mycket lättare omkring dig nu men det finns två band som jag ser det. Ett av banden sitter på baksidan av kroppen, mellan skulderbladen. Det andra sitter på framsidan av kroppen, solar plexus chakrat. Dessa band är relativt nya, drygt 1 månad gamla och då vet du vad det handlar om. All lycka med det nya och ha tillit till dig själv och din förmåga. Du vet var jag finns om du skulle behöva rensa och stärka dig. Massor med kramar till dig ❤

   Gilla

 3. Diana, din tajming är som vanligt på sekunden rätt för att jag skall få precis det jag behöver.Det har varit tuffa tider och svåra utmaningar, alla erfarenheter har varit absolut nödvändiga för att forma mig till den jag verkligen var tänkt att bli. Nu är det dax att visa världen vem man verkligen på djupet är…..Men jag är så trött så trött, och det är när jag är som tröttast du kommer med dina stärkande rader……Tusen tack igen. Många varma tankar till dig. Kram/Catrin

  Gilla

  1. Tack min vän… Jag vet vad det innebär att vara trött och energifattig. Det har varit tufft på många plan den senaste tiden för oss. Men tillsammans är vi starka och kan ge varandra det som vi saknar på djupet. Kramisar ❤

   Gilla

   1. Tack fina Du. Tillsammans är vi jättestarka….Tryggt att veta att Du finns !!! Var rädd om dig. Stor Kram från mig till dig/Catrin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: