Skikt i samhället finns väl inte, eller?

Samhället idag har blivit skiktat i ett par lager som är ganska enkla att känna igen på vad folk tjänar.

Dom allra fattigaste är våra hemlösa. Dessa tjänar precis så att en dag går ihop, om dom har tur.

Nästa skikt är invandrare som får bidrag. Dessa tar man in för att länder skall se bra ut och vara duktiga. Länder borde bötfällas om man missköter denna hantering av människor men det gör man inte. Hanteringen fortsätter år efter år och man ser ingen förbättring av systemet.

Arbetslösa, pensionärer och sjuka tjänar mellan 5-15 tusen och för dessa pengar klagar man bara när man är tillsammans med varandra.

Arbetande folket är nöjda och klagar inte på någonting så länge dom tjänar mellan 15-50 tusen. Gnället sker oftast hemma tillsammans med likasinnade.

En politiker tjänar mellan 50-90 tusen och för dom pengarna kan dom tänka sig att se åt andra hållet och ignorera en hel befolkning. Politiker är en karriär som har egna regler när det gäller pensioner och andra förmåner som dom bestämmer åt varandra.

Dom rika som tjänar 100 tusen och uppåt bryr sig inte om mycket mer än sig själva. Det finns en handfull rika som utåt sett bryr sig, men troligtvis är det av skattetekniska skäl.

Sedan har vi samhällets gycklare där lönen är så hög, att dom som gör samma arbete i riktiga livet bara kan fantisera om en sådan lön. Den andra typen av gycklare som vi har, skall underhålla folket, i ett zombie-stadiet medan dom allra rikaste tar ut något som dom hittat på själva, den så kallade räntan.

De allra rikaste på jorden tycker vi andra är lite för många att styra och dessa tycker att vi borde minskas till antalet. Ungefär 60 procent skall bort på något sätt och du får själv gissa hur.

Här har man börjat skapa ett par mindre enheter som skall vara lätta att slå samman och styra.

För skojs skull kan man kalla dom USA, EU och Asien. I dessa har man skapat vars ett pengasystem som man enkelt kan slå ihop. Detta berättar dom riktigt rika inte så högt om för det kan uppstå panik om folket fick reda på detta.

Alla länder som inte är med i detta system kallar Vi terrorister och dessa bombar Vi bara för att Vi kan. Vi kan kalla dem USA, då dessa har själv utsett sig till världspolis och med USA bråkar vi andra inte med, av någon anledning.

USA har rätt att göra precis som dom vill, till och med mot regler som dom själv varit med att sätta upp. Ex. Tortyr, sprida saker i luften, utsätta människor för fara och övervaka med metoder som är olagliga för oss andra.

Ledarna i länderna styrs av de allra rikaste som marionetter. Annars kan en olycka hända kort efter att deras vilja inte uppfyllts.

Hur styr man allt detta då? Jo, detta styrs med hjälp av poliser, GPS, rädslor, programvaror, övervakning, förgiftning, underhållning och nyheter.

  • Poliser har idag en maxgräns på IQ. Man vill ha folk som är lätta att styra och då är inte tänkande personer rätta virket till poliser. Dessa har blivit mer aggressiva och deras arbete går inte längre ut på att hjälpa och skydda medborgare. Nu har dom fått uppgiften att upprätthålla lagen till varje pris och skydda de rikas pengar.
  • GPS är inbyggda i telefoner så man lätt kan se var vi är hela tiden.
  • Vi skall vara rädda för allt. Terror, mat, trafik, klättra i träd och i princip allt från det vi vaknar till det vi går och lägger oss. Försäkringar skall vi ha på allt för säkerhets skull.
  • Programvaror som FB där vi själv fyller i vad vi gör och var, när och hur vi gjorde det.
  • Trafikkameror, övervakningskameror gör så att vi känner oss trygga, men jag vet inte varför då ingen av dessa har förhindrat något brott eller en olycka vad jag vet.
  • Förgiftningen sker hela tiden. Det finns gifter i luften, vattnet och all föda som vi intar. Räcker inte detta får vi även gifter genom tabletter eller sprutor.
  • Underhållningen är det största styrmedlet som finns. Här sätts folket i trans en längre stund och efteråt skall det tolkas och analyseras i evigheter. Underhållningen sker med hjälp av bland annat sport, film, musik och teater.
  • Nyheter som är så styrda idag så sanningshalten i dessa gör att man lika bra kan låta bli att lyssna längre.

Tanken är att vi alla skall sitta i våra hem rädda för omgivningen och all handel skall ske utan mänsklig kontakt genom det digitala nätet. Kontakten med andra människor sker även digitalt. Man kan bli sjuk av att träffa andra människor. Ex. Ebola och andra människotillverkade sjukdomar som man skyller på djuren. För än så länge har ingen sagt att nätet är så farligt.

© Roger Sjöbeck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: