Enklare Rensning och beskydd av Aura

KärleksljusetJag sökte länge efter rensningsmetoder och beskyddstekniker som fungerade tillfredsställande. Det jag lärt mig är, att vår intention, vår tro på kärleksljuset är det skyddet som fungerar i alla lägen och mot alla former av negativa energiattacker. Problemet är att vi inte är i det känslotillståndet 100 % av tiden och därför behöver vi visualiseringstekniker som kan hjälpa oss resten av den tiden. Vi angrips av olika typer av energimässiga våldtäkter i form av: psykiska attacker, astrala attacker, mörka negativa krafter, negativa emotionella attacker, förbannelser, trollformler, voodoo osv. Människors och de mörka krafternas vägar till att förgripa sig på oss är väldigt uppfinningsrika. Vårt energifält är det huvudsakliga försvaret mot dessa typer av energimässiga attacker och därför måste skyddet byggas upp ifrån den punkten.

Jag vill också betona att det är viktigt att du rensar och renar dig med jämna mellanrum tills du uppnått fullgott skydd. Har du något eller några väsen omkring dig, inom dig är det viktigt att du blir renad innan du bygger upp ditt skydd. Att arbeta på ett skydd innan du blir rensad och renad är bortkastad tid eftersom så länge du har något väsen eller ande i din kropp eller aura, kommer de att veta vad du håller på med och kan då arbeta emot dig. Så länge de finns i ditt energifält har de hela tiden full koll på dina tankar, känslor, önskningar och mål. Detta är min tro och den står jag för.

Vårt energifält, Aura, är inte enbart en återspegling av vår fysiska hälsa utan också en återspegling av våra tankar och känslor. Det är därför vi drar till oss det vi tänker och känner. Är vi väldigt negativa i våra tankar och känslor kommer vi att dra till oss negativa människor, väsen och situationer. Har vi en offermentalitet kommer vi att dra till oss människor och händelser som gör oss till offer. Känner vi oss otillräckliga, svaga och sårade kommer vi att dra till oss människor som behandlar oss på detta sätt. Därför måste förändringarna komma inifrån, från våra tankar och känslor, hur tjatigt det än är. Någon gång måste polletten trilla ner och vi börjar inse att det inte finns några genvägar till bättre mående. Det är genom vår viljekraft, positiva inställning och visualisering som vi kan ändra på vår auras våglängd och vad vi hädanefter kommer att utstråla.

Räkna med att det tar lite tid, var tålmodig, Rom byggdes inte på sju dagar. Det tar tid att göra sig av med livslångt beteende och mönster. Under tiden som du arbetar med ditt inre skadar det inte att du även arbetar på ditt skydd genom att på daglig basis visualisera det. Till slut kommer du att kunna upprätthålla och få upp ditt skydd utan ansträngning och precis när du behöver det. Det är upp till dig hur ofta du går igenom ditt skydd för att hålla det i topptrim. Efterhand kommer du att märka hur pass bra ditt skydd är. Dels hur människor reagerar och uppfattar dig samt hur negativ energi kommer att minska. Ju mer du arbetar på att rensa dig och bygga upp ditt skydd desto starkare kommer det att bli. Målet är att ingen form av negativ energi i fortsättningen kommer att kunna nå dig, dra ner dig eller påverka ditt liv destruktivt på något sätt. Vi kan aldrig ha kontroll över vad människor tänker eller gör mot oss. Så länge det finns mörka negativa energier, både i fysisk och icke fysisk form, kommer vi att påverkas av dem. Men efterhand som vår och jordens energifrekvens ökar, kommer denna typ av energi till slut att bli verkningslös.

Om du inte har tid, lust eller vill arbeta på att ta fram ditt personliga skydd kan du använda någon eller några av de otaliga metoder som andra rekommenderar. Kom ihåg att alla dessa skydd inte är starkare än din egen visualiseringsförmåga (fantasi). Använd din egen kreativitet och symboler. Börja med enklare skydd och arbeta dig sakta uppåt tills du känner dig trygg och har tillit till att ingenting längre kan nå dig. Din bubbla bör sträcka sig ungefär en till en och en halv meter, bortom din fysiska kropp och i alla riktningar. Skicka ALDRIG negativ energi tillbaka till källan. Arbeta alltid utifrån ljuset och kärleken, oavsett hur kränkt eller illa du blivit behandlad. Ha tillit till de Universella lagarna. Skapa inte negativ Karma i onödan. Tänk att de mörkas främsta vapen är att förgöra ljuset inom dig genom att få dig att agera på samma sätt som de själva gör. Kan de få dig att tappa kontrollen och få dig till att skada eller såra någon annan eller deras tillfälliga medhjälpare, har de vunnit. De är mycket väl medvetna om den Fria Viljan, vad det innebär och konsekvenserna som medföljer när den missbrukas. I en del dimensioner är den Fria Viljan ett skämt och därför berörs de inte av den, vilket ger dem fritt spelrum att göra som de vill.

Förslag till Rensning och Beskydd

Universellt språkJag försöker hela tiden hitta enkla och effektiva metoder till att rensa mig från oönskade energier som inte är mina egna samt bygga upp ett starkt beskydd. Rensningsmetoden, jag beskriver här, har vänner till mig använt och de tycker att det fungerat bra. Därför tänkte jag dela den med dig och hoppas att det hjälper dig. Beskyddstekniken har kommit i kanaliserad form från mina medhjälpare. Både rensningen och beskyddet kan du använda varje dag om du så önskar, morgon eller kväll är upp till dig. Använd din egen fantasi och kreativitet. I början kanske det känns lite ovant men med lite träning kommer din visualiseringsteknik att ständigt bli bättre och bättre. Kom ihåg att de flesta begränsningarna sitter i ditt eget sinne, ha tålamod med dig själv och ge inte upp. Kom ihåg bara att när du sover är du mer sårbar. Droger, mediciner och alkohol som missbrukas leder alltid till själsfragmentering och är porten in för mörka negativa energiformer. Det är viktigt att du tar ett ansvar över ditt eget välbefinnande och att du bibehåller kontrollen över vad som kommer in i din aura och vad som på daglig basis påverkar din personliga energi. När du vistas ute bland många människor är du också mer sårbar, särskilt om du har väldigt lätt för att ta in andra människors känslor. Skydda dig extra noga vid de tillfällena och dra in din aura. Skydda baksidan av kroppen genom att visualisera en sköld eller rustning. Upp till dig vad du väljer bara du gör det och att det fungerar för dig.

Innan jag börjar rensa mig brukar jag först börja med att rena hemmet med vit salvia rökelse och därefter städa och vädra hemmet. Jag gör samma procedur när jag ska bygga upp ett beskydd. Detta gör jag av olika anledningar eftersom renhet för mig inte enbart innebär ett välstädat hem utan att det energimässigt ska vara rent också. När vi är sjuka, mår dåligt, kanske haft konflikter med vänner och partners är vad vi kommer att frigöra i form av energi. Denna energi försvinner inte av sig självt, den fastnar i hemmet. Denna energiurladdning kommer du att känna av om du ex. efter ett bråk går ut en stund och kommer tillbaka. Den energin är kvar i form av en olustig känsla, en tyngd eller tröghet. Andra saker att tänka på är dåligt vädrade och övermöblerade rum. Även detta skapar en tyngd och tröghet i energin. Har du då ytterligare problem med att olika typer av negativa väsen och andar säker sig till dig, är denna miljö en perfekt vistelse för dem. Vårt hem ska ge oss en trygghetskänsla, stöd och fylla oss med positiv energi. Om livet utanför hemmets väggar är stressigt och påfrestande på olika sätt är det extra viktigt att vi verkligen har en plats där vi kan vila, koppla av och må bra.

Rensningsteknik

Skapa en ljuvlig stämning med tända ljus och rökelse.

Sitt eller ligg ner. Du skall känna dig trygg och bekväm.

Andas in genom näsan och ut genom munnen. Föreställ dig att du andas in ren positiv energi genom näsan och att du andas ut dålig negativ energi genom munnen. Det är upp till dig hur länge du vill andas på detta sätt.

Visualisera en öppen skattkista eller en vacker låda.

Börja med att känna in din kropp och ditt aurafält. Det spelar ingen roll om du börjar från huvudet eller fötterna. Du kanske hittar krokar, band, länkar, föremål av olika slag, parasiter, osv. Kapa, plocka bort allt som du ser eller känner och lägg det du hittar i skattkistan. Får du ett namn eller ansikte till dig, vet du var kopplingarna eller föremålen kommer ifrån. Tänk inget och gör inget, bara fortsätt med din procedur tills du känner dig färdig. Glöm inte att se över baksidan av kroppen. Det är där du egentligen är mest utsatt och som ofta glöms bort i en rensningsritual.

När du är klar med din rensning ska du stänga skattkistan eller lådan. Antingen ber du Universum transformera den negativa energin eller så gör du det själv. Allt innehåll i kistan skall omvandlas till det renaste ljuset och kärleken, innan du skickar tillbaka innehållet till ursprungskällan. Det har ingen betydelse om du inte VET vem eller vilka det kommer ifrån.

Du skall aldrig någonsin skicka eller spegla tillbaka negativ energi till någon. Det spelar ingen roll vad andra säger, tycker och tänker i detta fall. Visa att du vet bättre, att du arbetar genom det högsta ljuset och kärleken.

Beskyddsteknik

Skapa en ljuvlig stämning med tända ljus och rökelse.

Sitt eller ligg ner. Du skall känna dig trygg och bekväm.

Andas in genom näsan och ut genom munnen. Föreställ dig att du andas in ren positiv energi genom näsan och att du andas ut dålig negativ energi genom munnen. Det är upp till dig hur länge du vill andas på detta sätt.

Visualisera att du står på ett öppet fält och hur ett starkt kärleksfullt ljus skiner ned på dig från Vintergatans centrala kärna. Detta ljus passerar genom dig, samtliga dina chakran och ner till Jordens Kärna, vilket också grundar dig. Ljuset bildar en perfekt cirkel omkring dig och du känner att ingenting ont kan komma nära inpå dig.

Medan du står i ljuscirkeln ber du om att få det starkaste beskydd som du just nu behöver.

Just i den stunden du tänkt din tanke ser och känner du dina beskyddare komma.

De kanske är krigare med dragna svärd, kraftdjur, kärleksfulla väsen osv.

De ställer sig sidan om dig eller bakom dig i denna perfekta kärleksfulla ljuscirkel. Du bestämmer själv hur det perfekta skyddet ska se ut.

I denna stund vet du att inget ont någonsin mer kommer att kunna nå dig, blockera, stoppa eller orsaka dig lidande. Du är fullkomligt trygg, älskad och beskyddad av dessa varelser.

De har själva valt att stå vid din sida för att de älskar dig, för att du är värdefull och detta gör de utan krav och måsten.

Tacka dem för all den kärlek och beskydd som de ger dig.

Lycka till

Vänligen dela, gilla eller kommentera sidan tack

Önskar ni lämna ett litet bidrag kan ni göra det här:
Handelsbanken: 6779-718 985 168

© Diana Sjöbeck

10 svar till “Enklare Rensning och beskydd av Aura”

 1. Tack. Kom på det häromdagen att jag inte slutar känna mig deppig hemma. Fram med den vita salvian och renade hemmet. Borde göra detta oftare för det blev allt lite lättare här hemma 😊

  Gilla

 2. Hej!
  Varje gång jag visualiserar den vackra lådan somnar jag mitt i och vaknar efter en stund fortsätter då med övningen.
  Har det någon betydelse?
  Svårt att göra beskyddet, när jag försöker hamnar jag alltid på lådan, behöver jag rensa mer innan jag går över på beskyddet?
  Svara om du vill.
  Tack för det vackra som kommer tillbaka.
  Varma hälsningar Johanna

  Gilla

  1. Hej Johanna
   Rensningen bör göras först innan du fortsätter med beskyddet. Det är inte ovanligt att tröttheten kommer av två anledningar. Den första anledningen är att den energi du har inom dig eller omkring dig inte vill släppa taget, gör motstånd vilket tröttar ut dig. Den andra anledningen kan vara att du redan är trött när du ska göra din rensning och därför tappar du fokus och somnar. Självdisciplin är något du kommer att bygga upp med tiden, så ge inte upp. Om du ständigt hamnar tillbaka till lådan är det ditt inre som försöker säga dig något. Lyssna på ditt hjärta ❤️
   Men glöm inte att utforska även andra renings- och beskyddstekniker. Det är viktigt att du hittar en metod som passar dig för att du ska få bra resultat 😃❤️
   Tänk på att rensningen måste göras regelbundet eftersom Negativa energier, mönster, band osv. tar tid att rensa bort. Ibland kan detta arbete göras på egen hand och ibland inte, beroende på problematiken. Det tog mig t.ex. ett år att bli ren från initieringar i samband med healing kurser. Det har jag skrivit om under ”Sekter och andliga rörelser”.
   Hoppas detta besvarar dina frågor.
   Hälsningar Diana

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: