Var stolt över ditt inre arbete

FantastiskInom ditt undermedvetna finns det mycket kunskap som sakta kan komma upp till ytan. När du arbetar med att öppna upp dig kan du uppleva förändringar i din tillvaro, med olika resultat, beroende på dina tidigare erfarenheter. Minnen som är relevanta, här och nu, kommer du också att få mer klarhet i och samtidigt också få möjlighet att läka dina inre känslomässiga sår. Du är multidimensionell ljusvarelse, du kan läka ditt förflutna, ditt Karma, dina inre sår och mycket mer. Dina framsteg kommer med tiden att påverka din livssituation positivt på alla plan. Följ ditt Höge Jags råd, den sanne mästaren, som ger dig verktygen när det gäller din individuella andliga utveckling. Inget inre arbete är för litet eller obetydligt. Andlighet är inte en tävling och ingen har rätt att tala om för dig hur långt du kommit i din utveckling. Du kan inte heller jämföra dig med någon annan i detta avseende. Du kan endast jämföra dig med dig själv för att se vilka framsteg du gjort på eget plan.

Det finns inga direkta riktlinjer för hur var och en borde leva sitt liv för att nå sitt personliga mål. Varje individ har rätten och fri vilja att utforska sitt eget inre universum och använda de instrumenten som finns till hands. Gör saker och ting annorlunda, släpp den hårda kontrollen och lev livet som om den här dagen vore din sista. Sann glädje är nyckeln till många låsta dörrar. Kärlek och medlidande är vägen till förlåtelse i alla situationer, det finns inga genvägar i denna fråga. Var snäll mot dig själv. Din livserfarenhet är din främsta vägvisare till dina obalanser, dina blockeringar och ständigt återkommande mönster. Se dina fasor i vitögat, fly inte från dina inre rädslor som sinnet skapat för att hålla dig tillbaka från livet. Sänk dina höga krav och förväntningar på dig själv. Om du inte kan ge dig själv det du behöver finns ingen annan på denna jord som kan ge dig det heller.

Det finns energier som med stor kärlek och längtansfullt väntar på att omfamna dig. Öppna dig inför universums oändliga kärlek, du har mycket att ge dig själv och andra. Experimentera, njut och lek genom livet. Vägledningen kan komma i olika skepnader och många gånger när du minst anar det.

Vänligen dela tack och ge gärna lite feedback om du har tid

© Diana Sjöbeck 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: