Feng Shui Symboler

Feng Shui ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har skolat mig i den klassiska läran under ca 5 år. 2005 publicerades min första bok ”Vanliga och ovanliga Feng Shui symboler”. Har under många år föreläst på olika orter runt om i Skåne om Vad Feng Shui är och hur de olika symbolerna ska användas. Under denna tidpunkt stod jag på mässor och sålde symboler, mina böcker och svarade på enklare frågor. Tyvärr försämrades min hälsa och jag blev tvungen att sluta föreläsa, utföra konsultationer inom Klassisk Feng Shui och stå på mässor. Nu har jag blivit mycket bättre och kommer att återigen börja föreläsa om de kinesiska symbolerna som används inom Feng Shui samt vad du bör tänka på för att få ett bra Chi flöde i ditt hem.

Är du intresserad av en föreläsning av mig kan du kontakta mig:
Mån. – Tors. Kl. 12.00 – 13.30
Tel: 0708 – 654 504

Boken kan du köpa av mig under mina föreläsningar.

Vänligen dela tack, jag behöver hjälp med att denna information sprids vidare

© Diana Sjöbeck

2 svar till “Feng Shui Symboler”

 1. Hejsan
  Vad flad jag blir av att hottat din blogg!! Det är ju på tisen att jag följer mitt kall och här har du samlat så otroligt mycket gott och svar på många av mina frågor .
  Jag googlade kring drakens betydelse då jag fått draken till mig som min ”familj” eller guide, vet du något mer kring det?

  En annan fråga om jag får fråga 😁 var går man utbildning inom feng shui?

  Tack så oerhört mycket..

  Gillad av 1 person

  1. Hej Jackie
   Tack så mycket och varsågod. Har skrivit en artikel om drakar som du finner här:
   https://dianasjobeck.com/2015/01/19/drakar-sv-eng/
   Det finns utbildningar som sträcker sig över många år, beroende vilken skola du vill lära dig. Nei Jing akademin är en av dem. Personligen anser jag att Klassisk Feng Shui är den bästa eftersom många skolor har förenklats utifrån den. Klassisk Feng Shui innefattar Flying Star och Formskolan. Du får googla på dessa termer.
   Ha en fin dag ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: