Du är ljuset och kärleken

Den bästa gåvanIngenting är omöjligt för en fri själ som inte låter sig begränsas av pålagda mönster. Om du kunde se din själ stråla i alla dess nyanser och känna den kärlek som strömmar från den hade du aldrig mer sett på dig själv med samma ögon. Du är förblindad av denna fysiska värld och alla dess falska gåvor. Du har gett bort din kraft och styrka till människor som inte har ditt högsta välbefinnande i åtanke. Du drömmer om ett liv i framgång men inser inte att du är framgången. Du är den du är och är fantastisk på alla sätt, du minns det bara inte. Ge upp illusionen om att du inte är någonting, att du inte har någonting att bidra med, att du inte kan påverka någonting. Du är ljuset och kärleken. Du är unik, du är speciell på ditt eget sätt och ingen kan ersätta dig. Varför tror du att du är här, på denna jord, om inte för att sprida din själs ljus. Du är en del av regnbågens nyanser, du bär på din speciella frekvens av ljus och kärlek. Utan dig hade regnbågen inte funnits i all den prakt som du ser den.

Länge har du vandrat utan mål och riktning. Länge har du förnekat din egen storhet och potential till att forma och skapa ditt liv i balans och harmoni. Du har glömt bort att ett enkelt liv är lika värdefullt som den som lever i framgången och materiell rikedom. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite du har på banken eller hur många prylar du samlat på dig. Det som är viktigt är hur du använder dina tillgångar som personliga gåvor, talanger eller dig själv som person. Dessa gåvor är de som räknas, vad du bidrar med genom att bara vara DU. Våga berika världen med inre visdom, din inre sanning. Låt din själ vara vägvisaren genom livet och lyssna till den genom ditt eget hjärta.

Vänligen dela och gilla sidan så att fler får möjlighet att ta del av dessa inspirerande och informativa artiklar.

© Diana Sjöbeck 2012/2015

2 svar till “Du är ljuset och kärleken”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: