Kära ljusarbetare

Ljusarbetarnas syfte är inte att göra någons liv enklare, sprida visdomsord som en del endast upprepar men inte praktiserar, servera svar på silverfat som ändå inte hörsammas, stryka någons ego medhårs, acceptera någons självbedrägerier, lögner och fördomar, godta någons ständigt återkommande dåliga ursäkter, negativa projiceringar och otacksamhet. Mitt syfte som ljusarbetare på denna jord är inte att bli upplyst av någon eller lära någon någonting som deras själ redan vet. Jag försöker endast leva mitt eget liv utifrån mitt hjärta, försöka sprida lite ljus och kärlek till världen, så gott jag kan, och påminna oss ibland om det vi har glömt. Vi är den vi väljer att vara.

Av hela mitt hjärta önskar jag er en insiktsfull och kärleksfull resa genom livet. Ta väl hand om er och tveka aldrig i er tillit till Universums vägledning till personlig utveckling. Lär er se igenom illusionerna som kommer i olika skepnader. Som Ljusarbetare har ni ett personligt ansvar att skydda er själva från de mörka negativa energierna som kommer i olika former. Förlåtelse och kärlek går hand i hand när ni arbetar med ert inre och som i sin tur kan leda er till att släppa taget om allt det som inte är kärleksfullt.

Together we are strongJag vill påminna er om att ni inte är ensamma i er strävan till en mer balanserad och harmonisk tillvaro, värld. Tillsammans kan vi göra skillnad och underverk men inte så länge vi känner oss separerade ifrån varandra. Förståelse och empati är endast vackra ord som inte har någon betydelse om de inte praktiseras. Vår förmåga över att älska är inte begränsad till några få eller enbart till oss själva. Vår kärlek är större och kraftfullare än vad vi själva tror och det vill jag att ni ska komma ihåg. Inskränkningar av olika slag existerar endast i era sinnen och så länge ert sinne styr ert hjärta kommer ni att känna er maktlösa. Ni är långt ifrån svaga, ni är storslagna, kärleksfulla och oövervinnliga. Min önskan är att ni omfamnar ert inre, oavsett vad som finns inom er, och sträva efter att läka era sår med hjälp av den Oändliga Källan av Ljus och Kärlek.

Vi har ett arbete att utföra, trots alla hinder och bakslag som kommer i vår väg. Oavsett vad ni än möter framöver vet jag att ni kan klara av det, ni är överlevare varenda en av er. Ni har en inre styrka som många gånger skrämmer andra människor men ni ska aldrig göra er svaga för att andra ska må bättre eller känna sig mer överlägsna. Att vara stolt över sig själv, sin förmåga, sina gåvor är inte samma sak som att vara högmodig. Högmod och ödmjukhet går aldrig hand i hand. Ord kan aldrig ersätta handlingar utförda från hjärtat och därför blir ord meningslösa om gärningarna inte återspeglas i livet.

Världen är full av falskhet, avundsjuka och kluvna tungor men det är inte ert ansvar att förändra dessa negativa beteenden och mönster i andra. Ert ansvar är att förändra er själva, visa vägen för andra, informera, transformera negativ energi och leva era liv som ni lär. Låt Universum ta hand om det som inte är kärleksfullt i andra. Lägg inte energi på det som drar ner er i en nedåtgående negativ spiral. Går ni in i den leken med destruktiva energier kommer ni att förlora eftersom ni inte kan förändra det som inte vill bli läkt. Viljan till förändring måste komma inifrån, från var och en av oss. Kram och var rädda om er ❤ ❤ ❤

Vänligen DELA och gilla sidan så att fler får möjlighet att ta del av dessa inspirerande och informativa artiklar.

© Diana Sjöbeck

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s