Din själ är strålande vacker

Du är ett gudomligt väsen av ljus och kärlek. Du är Universums barn. Dina gener består av stjärnstoft från Universums kärleksljus. Du är en viktig del av helheten, här och nu. När glömde du din storhet och varför? När tappade du tilliten till dig själv, din förmåga och varför? Varför tror du att DU är kraftlös och ovärdig att ta del av överflödet? När du vänder dina blickar mot himlen, känner du hur Universum viskar till dig? Känner du kärlekens sång vibrera i takt med ditt hjärta? Du känner en stark hemlängtan och blir uppfylld av ett vemod. Men du har glömt att ditt hem, för tillfället, är här och nu. Bara genom att vara här, i detta ögonblick, helar du din själ, avslutar en resa du påbörjat för länge sen och kan slutligen komma hem med ett stort leende på dina läppar.

Min största önskan är att vi alla ska stråla, sända ut all den kärlek till oss själva och vår planet som givit och ger oss ofantligt mycket. Vi ska kunna värna om varandra och genom att förändra oss själva kan vi påverka vår omgivning att göra detsamma. Vi ska återuppväcka vår empati till högre nivåer och inte bara när det gäller oss själva och våra närmaste. Vi får mycket hjälp av våra guider och vägledare men det inre arbetet måste vi göra själva. De finns vid vår sida, de viskar kärleksfullt till oss varje dag och omfamnar alltid när vi behöver det som mest. De ger oss styrka att ta det lilla steget framåt när vi känner att vi inte orkar mer. De omsluter oss med kärlek även om vi själva inte älskar oss fullt ut alltid. De respekterar och förstår våra beslut, oavsett vilken stig vi än väljer att gå på under en tid. De förstår att varje själ har sin individuella resa, oavsett hur resan ser ut.

Universums hjärtaDet finns oändligt många fallgropar i denna värld. Många illusioner i form av rädslor, avundsjuka och falskhet. Det finns också ett oändligt antal tester som ger oss chansen att se hur långt vi kommit, när det gäller att bryta våra negativa mönster. Dessa negativa mönster som separerar oss från varandra och alltet. Vägra gå in i negativa spiraler, varken dina eller andras. Våga vägra lyssna på ord som inte förmedlas med kärleksfull och upplyftande energi, varken till dig eller om andra. När du lyssnar på lögner blir du manipulerad och indragen i destruktiv energi som blockerar och stoppar både din och andras energi. Välj ljuset, sanningen och kärleken oavsett om det innebär att du blir ensam. Ensamhet är inget att förkasta. I den tystnaden möter du dig själv, din inre röst, ditt Högre Jag som varken dömer eller styrs av Egots ständiga behov av att bli bekräftat. Egot ser aldrig sin delaktighet i det den skapat, den ger inget utrymme till förståelse eller förlåtelse. Du är inte ditt Ego, du är inte utan skuld eller ett offer för omständigheterna. När du förstår detta kan du lättare frigöra dig från illusionerna och börja ta ansvar för all energi som du skickar ut i form av tankar, ord, känslor och handlingar.

Att leva i det universella flödet innebär att vi måste inse att vi alla är en del av flödet. Det är vi själva som skapar flödet till oss själva och varandra. Det innebär med andra ord att vi ska bli medvetna om vår egen energi och vad den energin som vi skickar ut, bär på. Vi har osynliga band mellan oss och Universum. Ingenting gott kan komma från det som inte är kärleksfullt inom oss. Vi kanske är fundamentalt olika, vi kanske ser på världen med olika ögon. Men jag är övertygad om att de flesta av oss i grunden är kärleksfulla och att vi alla kan förändra oss. Själen för mig är strålande vacker i sin helhet. Det är själsfragmenten som längtar efter att återförenas med helheten. Det är själsfragmenten som är separerade och känner sig rädda och oälskade. Ta tillbaka allt som tillhör dig, se det i vitögat för vad det är. Du kan återigen bli hel och stråla det ljus du är ämnad att göra.

Vänligen dela tack och ge gärna lite feedback om du har tid

© Diana Sjöbeck

4 svar till “Din själ är strålande vacker”

 1. Tack Diana för underbara och kärleksfulla ord som gick rakt in i själen! Precis som Johanna så blir jag alltid glad när jag ser att det kommit ett nytt inlägg, dina ord ger mig nya aspekter att titta och känna på inom mig själv 🙂

  Idag tar jag speciellt med mig att vägra gå in i negativa spiraler, att inte lyssna på sånt som inte förmedlas med kärleksfull och upplyftande energi. För en som varit hobbypsykolog (eller rättare sagt slasktratt…) sedan 11-12 års ålder är det en utmaning som heter duga. Jag går inte in i andras negativa energier på samma sätt längre, men behöver lära mig att bryta ännu tidigare.

  Börjar allt mer frigöra mig från illusionerna och det är fantastiskt det som sker. Det finns inget val längre. Energierna trycker på och det går fort. Det är inte alltid skönt och det snurrar som bara den men när jag håller mig i kärnan av kärlek är allt lugnt och stilla.

  Ha en fantastisk dag, kram Erika ❤

  Gilla

  1. Tack Erika för din feedback och tid att skriva några rader.
   Tycker väldigt mycket om det du skrev i sista stycket, som sammanfattar dina beslut och gränssättnngar. När vi väl öppnat upp vårt hjärta till kärleken kan vi inte längre vara kvar i den energin som är destruktiv, respektlös och kärlekslös.
   Kram och var rädd om dig 😃 💙💙💙

   Gilla

 2. Hej Diana!
  Återigen så otroligt vackra ord ifrån dig. Jag bara längtar efter dina inlägg. Dina texter ger mig alltid tankeställare.
  Jag försöker verkligen leva på det sätt som du skriver men så svårt det är ibland. Allting får ta sin lilla tid.
  Tack än en gång fina du som hjälper människor.
  att finna ljusset.
  Stor varm kram Johanna

  Gilla

  1. Hej Johanna
   Tack för din feedback och tid till att skriva någa rader. Det uppskattar jag, särskilt när människor, som du, förstår arbetet och energin som ligger bakom varje artikel.
   Visst är det svårt att ibland komma vidare. Det är inte enkelt, speciellt när ryggsäcken är stor men med lite tid och vilja kan även den bördan lätta. Kram och var rädd om dig ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: